Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Sofia Vicoveanca, criză de nervi în public. Scandal cu un grup de copii

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. De curând, artista i-a șocat pe toți având o criză de nervi în timpul unui eveniment.

Interpreta de muzică populară a participat de curând la un festival în Grințieș, județul Neamț. Aceasta a fost enervată la culme de un grup de adolescenți îmbrăcați în costum popular. Sofia Vicoveanca și-a început programul normal, a cântat câteva piese, însă, la un moment dat, nu s-a mai putut abține și a spus lucrurilor pe nume, chiar în timpul programului, în văzul tuturor celor prezenți.

În timp ce își interpreta melodiile, pe scenă, un grup de copii îmbrăcați în costume tradiționale românești au încins o horă chiar în fața scenei. Nu au trecut nici câteva secunde, iar Sofia Vicoveanca a reacționat.

Celebra cântăreață a țipat la copiii care dansau în fața scenei, deranjată de faptul că adolescenții au îndrăznit că danseze pe piesa ei, pe iarbă, în fața tuturor celor prezenți, pe iarbă. „Nu vreau să jucați în fața publicului! Hai, afară!”, a strigat Sofia Vicoveanca.

Imaginile au ajuns pe internet, asta după ce unul dintre petrecăreții care a fost prezent la evenimentul din Grințieș a filmat momentul cu pricina și a încărcat videoclipul pe rețelele de socializare. În doar câteva ore, filmulețul în care apare Sofia Vicoveanca s-a viralizat. Oamenii prezenți la eveniment s-au declarat deranjați de faptul că Sofia Vicoveanca a țipat la copiii care au dansat chiar în timp ce cânta o piesă din propriul repertoriu care avea scopul de a invita lumea la dans.

”Oare în ce direcție se îndreaptă omenirea? Priviți această ieșire a doamnei Sofia Vicoveanca la o serbare câmpenească de folclor. Unde tineri îmbrăcați în costume populare îndemnați de organizatori să danseze și să întrețină atmosfera la care au fost chemați. Chiar și de melodia ce o interpreta distinsa doamnă ce suna a chemare de joc. Incredibilă atitudinea, țipă și îi alungă dând semne de gelozie de imagine, rușine Sofia Vicoveanca pentru acest gest cum să încurajăm frumosul românesc ? așa ca în acest clip ?!!!”, a scris participantul la eveniment pe contul său de Facebook, în dreptul videoclipului.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să alegi un parfum sexy

Andreea Damian

Trucul folosit de prințesa Diana ca să iasă fabulos în fotografii

Andreea Damian

Nasul perfect este cel natural

Andreea Damian

Femeile care sforăie au un risc mai mare de boli cardiace decât bărbații

Andreea Damian

Recomandarile specialistului in nutritie: 5 combinatii ideale pentru a slabi (partea I)

realitatea

Concertul Celine Dion de la Bucureşti, amânat pentru 2023

Andreea Damian

Scrie un comentariu