Home > Health > Solutii profesioniste de lentile de contact Bausch&Lomb de Black Friday!

Solutii profesioniste de lentile de contact Bausch&Lomb de Black Friday!

Ai fost diagnosticat cu astigmatism si nu mai vezi bine la distanta sau aproape? Imaginea iti apare de fiecare data intetosata din cauza curburii neregulate a corneei ochiului? Sau mai grav, procesul de imbatranire naturala a ochilor a condus la o alungire a cristalinului, si astfel ai ajuns sa suferi de presbiopie? Pentru aceste doua afectiuni extrem de complicate care vizeaza sanatatea ochilor tai exista solutii profesioniste si anume, o gama completa de lentile de contact Bausch&Lomb, performante, integrand materiale si tehnologii avansate. Iar aceste solutii profesioniste de lentile de contact Bausch&Lomb sunt mult mai usor de achizitionat cu ocazia zilelor de Black Friday.

Astigmastimul si presbiopia: doua afectiuni extrem de complicate

Asadar, Black Friday este momentul crucial al toamnei, cand sanatatea si acesoriile medicale sunt mai aproape de casa ta!

Astigmatism: solutii remarcabile de lentile Basch&Lomb torice

Dupa cum am enuntat anterior, astigmatismul este o problema comuna a ochilor, care afecteaza indeosebi persoanele tinere de pana in 40 de ani. Cu alte cuvinte, vorbim despre astigmatism atunci cand corneea, o componenta principala a ochiului, are o forma neregulata. Mai exact, aceasta membrana a ochiului capata o forma alungita, ovala, asemanatoare, mai degraba, cu cea a unei mingi de rugby. Prin urmare, pacientul va suferi de astigmatism, ca eroare de refractie, atunci cand ochiul nu mai are capacitatea de a concentra uniform lumina asupra retinei.

Cu alte cuvinte, in cazul astigmatismului, corneea este cea care permite ca obiectele reflectate de lumina sa se concentreze asupra a doua puncte pe pupila ochiului in loc de unul. Din acest motiv, imaginea devine neclara.

              Cea mai buna modalitate prin care se poate corecta astigmatismul este cea de prescriere a unor dioptrii speciale cu cilindru si ax, denumite medical – lentile torice.

Din famila de lentile de contact Bausch&Lomb, cele mai consacrate tipuri de lentile torice sunt marcile de lentile de contact PureVision. Ca lentile de contact PureVision dedicate corectarii astigmastimului, o formula specifica pe piata autohtona, cea europeana dar si cea de peste ocean sunt formulele denumite generic “for Astigmatism”.

Pentru persoanele care sufera de astigmatism, dealerul Optilen comercializeaza online modelele de lentile PureVision 2HD for Astigmatism, o excelenta marca cu o structura de suprafata revolutionara si executie precisa. Ca element de noutate, lentilele de contact Purevision 2 HD pentru Astigmatism propun pacientilor cu astigmatism o noua perspectiva asupra imaginilor, si anume o imagine 2 dimension la nivel high definition. In plus, lentilele PureVision 2 HD for Astigmatism au una dintre cele mai subtiri structuri de lentile dintre cele existente pe piata. De asemenea, lentilele PureVision 2 HD for Astigmatism reduc halourile sau reflectiile superioare.

              Avand aceste caracteristici, acest tip de lentile de contact PureVison, se poate dovedi in timp, sunt alegerea excelenta de Black Friday.

Black Friday vine cu lentile de contact cadou pentru cei cu presbiopie (P)

Din punct de vedere medical, presbiopia apare ca efect al procesului natural de imbatranire a ochilor. Acest proces cu actiune iremediabila are drept, consecinta, scaderea puterii de adaptare a ochiului. Presbiopia este o afectiune oftalmologica care apare, de regula, dupa varsta de 40 de ani. Este o problema medicala care evolueaza gradual. Progresul presbiopiei are loc, asadar, pe masura inaintarii in varsta. Avand o forma incipienta de presbipie, pacientul are tendinta de a nu mai focaliza corect, obiectele situate la o distanta mai mica de 30 de cm. Prin urmare, atunci cand citeste, va indeparta imagina, astfel incat sa poate vizualiza literele sau imaginile obiectelor.

In functie de rapiditatea cu care cristalinul se aplatizeaza si de modul in care prezbiopia evolueaza, pacientul va resimti nevoia unei cresteri regulate cu 0.25 sau 0.5 dioptrii a perechii de ochelari sau lentilei de contact pe care le intrebuinteaza.

              De Black Friday, propunerea Optilen Romania pentru cei care sufera de presbiopie este reprezentata de lentilele de contact Bausch&Lomb. Cele mai potrivite lentile de contact Bausch&Lomb pentru presbipie sunt evident, lentilele de contact PureVision 2 pentru Presbitism sau gama de lentile de contact PureVision Multifocal.

Cu tehnologie patentata Aer Gel, lentilele de contact PureVision 2 pentru presbitism si lentilele de contact PureVision Multifocal sunt concepute pentru a oferi claritate in departare, in apropiere si la vederea la distantele medii. Cu ajutorul tehnologiei Aet Gel si a formulei avansate Belafilcon A, oxigenul este transmis catre ochi, in timp ce hidratarea este excelenta pe toata durata celor 30 de zile prevazute pentru purtare continua indicate de catre producator.

Asadar, daca suferi de presbiopie, poti alege de Black Friday gama de lentile de contact PureVision pentru presbiopie, singurele lentile multifocale confectionate din silicon hidrogel care folosesc materialul unic Aer Gel si furnizeaza un aport importat de claritate gratie tehnologiei ultramoderne All-Optica Distance.

Pentru aceste doua afectiuni extrem de complicate care vizeaza sanatatea ochilor tai exista solutii profesioniste si anume, o gama completa de lentile de contact Bausch&Lomb, pentru Presbipie sunt singurele accesorii din familia de lentile de contact Bausch&Lomb care pot fi purtate fara intrerupere, timp de 30 de zile si 29 de nopti.

              In concluzie, toamna se incheie cu moment fascinante pentru toata lumea! Iar daca vrei sa profiti de imagini de o claritate maxima si o vizibilitate high definition, Black Friday iti propune solutii de nerefuzat atunci cand vine vorba despre sanatatea ochilor tai. Black Friday este momentul unic din an pentru a profita de reduceri substantiale la orice gama de lentile de contact Bausch&Lomb.

Articole asemanatoare
Protest de Black Friday: activiștii francezi au blocat depozitul Amazon
Carti, jocuri, muzica si filme – totul este mai ieftin de Black Friday
Chuck Norris si-a gasit nasul, Black Friday!
F64 isi prezinta lista cu produse si stocul pentru Black Friday

Comenteaza acest articol

Solutii profesioniste de lentile de contact Bausch&Lomb de Black Friday!

by realitatea   3 min
0