Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Melania Trump, criticată pentru felul în care s-a prezentat la vot

Melania Trump a votat singură la alegerile din SUA, la Morton and Barbara Mandel Recreation Center din Palm Beach, Florida.

Prima Doamnă nu a purtat masca de protecție, spre deosebire de toți agenții de pază, asistenții și supervizerul alegerilor. Dar a atras atenția cu o rochie de mii de dolari.

Chiar dacă în Florida purtarea măștii este obligatorie, Melania Trump a decis să intre în sala de vot fără a se proteja, oficialii americani afirmând că acest lucru a fost posibil deoarece soția lui Donald Trump era singură în încăpere atunci când a votat, relatează The Associated Press, citează Fox News.

Melania Trump a mers la vot într-o rochie Gucci, care potrivit jurnaliștilor americani, costă 4.500 de dolari. Ținuta pe care a afișat-o a stârnit câteva controverse, probabil pentru că a uitat să-i asorteze și o mască de protecție.

Soția candidatul republican la Casa Albă a purtat o rochie albă cu imprimeu ecvestru, pe care a completat-o cu accesorii scumpe. În mână a purtat o geantă Hermes, care valorează cel puțin 8.000 de dolari. Melania Trump a zâmbit și le-a făcut semn cu mâna reporterilor, spunând că are o stare „grozavă”. Poate și datorită rochiei de designer, care a pus-o în valoare pe măsură.

A fost întrebată de ce nu a votat cu soțul ei, săptămâna trecută. „Este ziua alegerilor, așa că am vrut să vin aici să votez astăzi”, a declarat doamna Trump unui grup mic de jurnaliști care au fost autorizați de Serviciul Secret să o vadă.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a ajuns Anastasia Lazariuc să fie cunoscută în România

Tabu Tabu

Care sunt șansele să rămâi însărcinată dintr-un ovul congelat

Andreea Damian

O nouă înregistrare video a unui abuz sexual al lui R. Kelly a fost predată autorităților americane

realitatea

Eva Longoria dezvăluie cine a convins-o să investească în fotbal alături de Serena Williams și Natalie Portman

Andreea Damian

Cum sa iti faci un machiaj de zi cu zi la birou, in doar 15 minute

realitatea

Avertismentul OMS: Un milion de cazuri de COVID-19 și 50.000 de decese în următoarele zile

Andreea Damian

Scrie un comentariu