Tabu
Image default
PEOPLESlider

Sore, transformare spectaculoasă! FOTO

La 30 de ani, cântăreața și actrița a luat decizia de a-și pune aparat dentar, după mulți ani în care, de teamă, a tot amânat vizita la medicul ortodont. Sore Mihalache își dorea de mult o schimbare însă abia acum s-a hotărâta să o facă și abia așteapată să vadă rezultatele.
“Îmi doream de mult timp să-mi îndrept dintii de jos mai ales. Am tot amânat momentul, dar am conștientizat că se vor strâmba și mai tare cu timpul, vor apărea poate și alte complicații și că nu are sens să mai aștept”, a mărturisit artista care a luat decizia, împreună cu dr. Denisa Zaharia, medicul său ortodont, să nu intervină și asupra dinților de sus.

sore si-a pus aparat dentar“Mie îmi plac foarte mult dintii mei de iepuraș, de sus, în al doilea rând, intervenind și pe dintii de sus ar fi dus la o schimbare majoră a fizionomiei și nu știu dacă mi-ar fi plăcut neapărat. În plus, lucrând în industria artistică, mi se pare un pic confuzant să apar schimbată după o carieră solo de 10 ani”, glumește Sore. La 2 săptămâni după aplicarea aparatului dentar, Sore a început deja să simtă primele semne de presiune dentară și disconfort gingival peste care însă este hotărâtă să treacă, mai ales că medicul stomatolog a previzionat că tratamentul ortodontic nu va depăși durata de 1 an de zile până la rezultatul dorit. Alegerea medicului ortodont alături de care să facă această schimbare majoră a trecut prin filtrul emoțional al fetiței sale, Erin, care a fost cucerită de dr. Denisa Zaharia, de la prima vizită la stomatolog unde a și acceptat să i se facă un periaj și o igienizare: “Lui Erin i-a plăcut foarte mult de ea și mă bucur să văd că nu are teamă de stomatolog. E foarte important să întâlnești medicul potrivit, încă din copilărie, pentru că la mine exact așa s-a dezvoltat teama de “dentist”: de la o experiență neplăcută, de când eram mică. Denisa e o persoană foarte mișto, e scorpion, ca mine, am observat că avem trăsături comune și ce mi-a plăcut foarte tare, a fost răbdarea cu care mi-a explicat toți pașii. Cred că e important că medicul să îți vorbească în termeni inteligibili, să îți câștige încrederea. Am stat relaxată pe scaun, iar faptul că Erin a zis că vrea să revină la “Deni” nu face decât să îmi întărească convingerea. Copiii sunt cei mai sinceri”, a povestit Sore.

sore-si-erin“Este important să alegem aparatul cel mai eficient în cazul fiecărui pacient, din fericire avem o gamă largă de variante, astfel încât soluția să fie în armonie cu dorințele și nevoile pacientului. Sore a venit la noi cu încredere, este foarte deschisă, colaborăm ușor cu ea și sunt convinsă că vom ajunge împreună la rezultatul dorit. În cazul ei, fiind cântăreața și apărând mult în public, un element important în alegerea aparatului a fost acela de a nu modifica vorbirea, emiterea sunetelor, fizionomia sau formă arcadei superioare. Că urmare, am decis un tratament ortodontic, cu un aparat aproape invizibil, Damon Clear, cu brecketuri mici și confortabile, limitat la arcadă inferioară pentru a corectă înghesuirea dinților de jos. Această inghesuire, pe lângă afectarea esteticii, crește riscul de apariție a cariilor și a problemelor generale. Pe termen lung, beneficiile sunt multiple”, a explicat dr. Denisa Zaharia, medic ortodont și fondator al clinicii de top PerfectDent, alegerea medicală făcută pentru tratamentul ortodontic al lui Sore.

ARTICOLE SIMILARE

Antrenamentul în 9 pași care îndepărtează grăsimea facială și combate ridurile

Andreea Damian

Serena Williams are un mesaj puternic pentru mamele care lucrează

Andreea Damian

Cele mai noi tendinte fashion ale anului 2018

realitatea

Alya în tandrețuri cu un coleg instrumentist după infernul din Anglia

Tabu Tabu

CES 2020: Este primul an în care dezvoltatorii de tehnologii sexuale au primit undă verde

Andreea Damian

DyFashion – universul femeilor pasionate de modă

realitatea

Scrie un comentariu