Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Sotia lui Palade e distrusa: “Cornel alearga dupa pustoaice gonflabile! Imi zice ca sunt proasta!”

Dupa 27 de ani de casnicie, cunoscutul actor de comedie Cornel Palade este acuzat de sotia lui ca il insala cu o tanara care are aproape varsta fiicei lor. Iuliana, femeie care i-a fost alaturi mai bine de un sfert de veac este distrusa de situatia in care se afla.

“Imi pare rau ca au trecut 27 de ani si nu realizeaza ca nu e bine. Nu e bine pentru copilul lui. Sunt total dezamagita, ma asteptam la o zi frumoasa si a venit intunericul. Astept sa se stinga lumina pentru mine… Nu cunosc persoana, stiu cum arata, e aproape de varsta fiica-sii”, a marturisit Iuliana la “Povestiri de noapte”.

De asemenea, femeie a mai precizat ca omul de televiziune nici nu vrea sa discute cu ea situatia in care se afla, considerand-o incapabila sa gandeasca.

“Chestia e ca nu vrea sa discute, el ma considera o persoana incapabila sa gandeasca. Din nebuna si proasta nu ma scoate… Atat de mult respect imi poarta. Ei nu se gandesc ca vine un moment cand raman singuri. Alearga dupa pustoaice gonflabile, care ii lasa secatuiti de bani, de familie despartati, bolnavi. Chiar daca se intoarce, ce? Cat credeti ca tine o cumintire? Nu e nici prima, nici ultima in 27 de ani. Nu vreau sa divortez, nu are sens. Nu, pentru ce? Suntem doi cunoscuti in aceeasi casa si cu asta basta”, a mai spus sotia lui Palade.

ARTICOLE SIMILARE

Nevasta lui Fodor, prezentatorul Masterchef, concediata din PRO TV

Fetita lui Jorge are alt tata!

Beyonce declarată “cea mai frumoasă femeie din lume”?!? Mai tare ca Sofia Vergara si Charlize Theron???

Transformarea de 26.000 $: și-a dorit să arate ca Ivanka Trump iar visul i s-a împlinit

Andreea Damian

FOTO NUD – Kate Upton

realitatea

Necazurile s-au ţinut lanţ de Ioana Maria Moldovan, după ce a fost dată afară de la Pro!

Scrie un comentariu