Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ştirea momentului despre Antonia. Medicii i-au dat anunţul crunt, chiar înainte de Revelion

Veste proastă pentru Antonia, chiar înainte de Revelion! Vedeta a fost depistată pozitiv cu Covid-19 și din această cauză a fost nevoită să-și anuleze concerte din noaptea dintre ani.

Artista a anunțat, pe pagina sa de Instagram, că nu-și va putea onora contractele pentru seara dintre ani, iar Velea a precizat că încă se așteaptă rezultatele mai multor teste, potrivit Fanatik.

„Dragii mei, din motive de sănătate nu voi putea fi alături de voi la Revelion să petrecem împreună și îmi pare foarte rău. Sper să ne vedem în 2022. La mulți ani și distracție plăcută”, a scris artista.

Potrivit aceleiași surse, încă nu sunt motive reale de îngrijorare, pare că ar fi o răceală iar ceilalți membri ai familiei sunt în regulă. Nici Alex Velea și nici copii nu dau semne de vreo boală.

Antonia nu este singura vedetă care se infectează de sărbători. Chiar în prima zi a Crăciunului, Cristina Cioran și fetița ei au fost internate la spital, fiind depistate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Din fericire, cele două au reușit să plece acasă după câteva zile.

ARTICOLE SIMILARE

Muzeul Țăranului | Expoziţie de icoane încondeiate pe ouă de struț

Ciocîrlan

România hornurilor sigure

realitatea

Ce accident a avut Cătălina “Jojo” Grama în copilărie

Tabu Tabu

Cele 7 perechi de zodii care se ceartă cel mai mult

Andreea Damian

Protest de Black Friday: activiștii francezi au blocat depozitul Amazon

Dora Constantinovici

Concurs incheiat! Castiga unul din cele trei uleiuri cosmetice Moroccan Essence!

realitatea

Scrie un comentariu