Home > Agenda > TABU a avut dreptate! Cum a castigat TIBERIU ALBU la Vocea Romaniei

TABU a avut dreptate! Cum a castigat TIBERIU ALBU la Vocea Romaniei

TABU a avut dreptate: TIBERIU ALBU a castigat Vocea Romaniei, fapt anticipat de noi cu o saptamana inaintea finalei:

http://www.tabu.ro/am-aflat-cine-va-castiga-vocea-romaniei-e-o-mare-surpriza/

Aseara, Tiberiu Albu a castigat dupa un fabulos duet cu soprana Iulia Baiant si o interpretare de exceptie a clasicei “Stairway to Heaven”, chiar daca intermezzo-ul cu antrenorul a fost, moale, moale, moale. Totusi, carisma lui Tudor Chirila a fost decisive in stabilirea configuratiei finale a clasamentului. Chirila castiga inca de la debut, cosmarul celor trei magnifici continua! Si tot Chirila a avut bancul serii: “-Am o intrebare: voteaza si Diaspora?”.

Loredana parea sa aiba sanse mari cu Maria Hojda, care a avut parte de trei momente muzicale superbe, insa prea elaborate, prea incarcate, oarecum obositoare – cu toata familia (inclusiv superba sora blonda!) pe scena si, la final, cu castigatorii “Romanii au talent”, cei sase basarabeni de la Brio Sonores.

Surpriza serii a constituit-o accederea Andei Dimitriu pe pozitia secunda. “Amazing Grace” din final, cu Moga si o liota de copii frumosi, pare sa fi atarna decisiv in ascensiunea fetei considerate anterior victim sigura.

Daca Anda a ajuns sus, Aliona a fost efectiv “ingropata” de Smiley, care a distribuit-o la duetul cu o vedeta impreuna cu mult prea obositul Mircea Baniciu, pe un colaj  care nu o punea deloc in valoare. In schimb, Anda Dimitriu a profitat din plin de naiul dar si de discursul din final al lui Gheorghe Zamfir…

Dar marea eroare a lui Smiley a fost sa renunte, la duel, la Tiberiu Albu in favoarea lui Vladimir Pocorschi. Chirila l-a recuperat si a castigat!

Una peste alta, un show fantastic, mult peste finalele anterioare. Iar TABU v-a dat castigatorul correct inca de acum o saptamana!!!

Articole asemanatoare
Cristina Bălan
Cristina Bălan, incident neplăcut cu Poliția Locală, în parc. Totul s-a întâmplat în fața copiilor ei cu sindrom Down
Aris are succes internațional dar colaborează și cu mulți dintre colegii ei români
tudor-chirila
Tudor Chirilă își șochează fanii cu noile sale proiecte
Celebritati nascute pe 28 mai!

6 Responses

 1. georgian

  s-a vazut inca o data “valoarea” lui Andrei Maria cunoscut sub (cretinul) nume de scena “smiley”. A dat-o afara pe Anamaria Georgescu, de departe cea mai buna voce feminina din concurs, a reusit pentru a doua oara sa renunte si la cel care urma sa castige concursul si i-a distrus orice sanse de a castigat concurentei sale prin alegerea ‘inspirata’ a pieselor. Toate astea dovedesc ca e un habarnist, pai daca ar canta individul in auditii la Vocea Romaniei nici un scaun nu ar intoarce, el doar sa se maimutareasca stie, voce zero barat si cunostinte muzicale la fel! Il tin acolo doar ca-i idolul adolescentelor virgine. Sper sa ia decizia inspirata Pro TV si sa-i dea un sut in fund acestui trist personaj.

 2. Pingback : TABU a avut dreptate! Cum a castigat TIBERIU ALBU la Vocea Romaniei | Femininne

 3. Loret

  Tu, draga Georgian ,daca erai in locul lui Smiley (cretinul-asa cum il consideri tu ) ti-ai fi dat sema ca ai gresit ,dar nu il poti acuza ca nu e un artist foarte bun, oare de ce are atatea vizualizari pe Youtube? Oare de ce toata lumea il adora? Daca tu erai in locul lui nu cred ca iti era usor, nu mai comenta aiurea

 4. eu

  Loret: Daca tu crezi ca inteligenta si persicacitatea lui smiley este in youtube atunci faci parte din generatia prostiei.Mai intai fa un mic studiu si vezi ce grupuri si ce varsta au cei care asculta smiley si cu ce se ocupa si o sa ti dai seama.Pana la urma urmei castiga cel care transmite elevului si un stil de viata si o gandire.Iar tudor chirila si cu horia brenciu sunt mult peste cei jurati din toate punctele de vedere.

 5. ion

  Sa faca bine sa se mai documenteze autorul articolului. Mihai Chitu nu a fost NICIODATA la Smiley. A fost la Brenciu de la auditiile pe nevazute si pana la finala. Scuze, da nu ma putui abtine …

Comenteaza acest articol

TABU a avut dreptate! Cum a castigat TIBERIU ALBU la Vocea Romaniei

by realitatea   1 min
6