Tabu
CULTUREWhat's hot

TABU a avut dreptate! Cum a castigat TIBERIU ALBU la Vocea Romaniei

TABU a avut dreptate: TIBERIU ALBU a castigat Vocea Romaniei, fapt anticipat de noi cu o saptamana inaintea finalei:

http://www.tabu.ro/am-aflat-cine-va-castiga-vocea-romaniei-e-o-mare-surpriza/

Aseara, Tiberiu Albu a castigat dupa un fabulos duet cu soprana Iulia Baiant si o interpretare de exceptie a clasicei “Stairway to Heaven”, chiar daca intermezzo-ul cu antrenorul a fost, moale, moale, moale. Totusi, carisma lui Tudor Chirila a fost decisive in stabilirea configuratiei finale a clasamentului. Chirila castiga inca de la debut, cosmarul celor trei magnifici continua! Si tot Chirila a avut bancul serii: “-Am o intrebare: voteaza si Diaspora?”.

Loredana parea sa aiba sanse mari cu Maria Hojda, care a avut parte de trei momente muzicale superbe, insa prea elaborate, prea incarcate, oarecum obositoare – cu toata familia (inclusiv superba sora blonda!) pe scena si, la final, cu castigatorii “Romanii au talent”, cei sase basarabeni de la Brio Sonores.

Surpriza serii a constituit-o accederea Andei Dimitriu pe pozitia secunda. “Amazing Grace” din final, cu Moga si o liota de copii frumosi, pare sa fi atarna decisiv in ascensiunea fetei considerate anterior victim sigura.

Daca Anda a ajuns sus, Aliona a fost efectiv “ingropata” de Smiley, care a distribuit-o la duetul cu o vedeta impreuna cu mult prea obositul Mircea Baniciu, pe un colaj  care nu o punea deloc in valoare. In schimb, Anda Dimitriu a profitat din plin de naiul dar si de discursul din final al lui Gheorghe Zamfir…

Dar marea eroare a lui Smiley a fost sa renunte, la duel, la Tiberiu Albu in favoarea lui Vladimir Pocorschi. Chirila l-a recuperat si a castigat!

Una peste alta, un show fantastic, mult peste finalele anterioare. Iar TABU v-a dat castigatorul correct inca de acum o saptamana!!!

ARTICOLE SIMILARE

ILIE NASTASE a inselat-o pe BRIGITTE inainte de nunta

CHA CHA LITIX! Episodul 81. Interlop român, bătut ca un covor în Anglia

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 12 ianuarie

realitatea

Berzele nu mai migrează, urșii nu vor hiberna, efectele încălzirii globale în România

realitatea

Be Beautiful! indiferent de numarul kilogramelor

Criticata ca ar fi prea grasa, Gabourey Sidibe raspunde

6 comentarii

Scrie un comentariu