Tabu
LIFESTYLE What's hot

Tare! Ce zice mama lui BANICA despre ANDREEA MARIN!

Le-a avut ca nurori pe MIHAELA RADULESCU si ANDREEA MARIN, iar acum dezvaluie adevarata relatie pe care o are cu cele doua vedete! Mama lui Banica Jr, doamna Sanda Liteanu are numai cuvinte de lauda despre fostele femei din viata  lui Stefan si le-a considerat intotdeauna ca fiicele sale.
“Cred ca sunt o  soacra buna pentru ca eu mi-am dorit mereu si o fata, dar n-a fost sa fie. Cu  toate iubitele lui Stefan m-am inteles bine si le-am considerat ca fiind fiicele  mele. Deci nu am dus chiar asa tare lipsa unei fete, am avut destule fiice,  poate chiar prea multe.
Ma inteleg foarte bine cu Andreea, ne vizitam,  avem o relatie normala. E mama nepoatei mele si a fost nora mea atata vreme, ar  fi si culmea sa nu avem o relatie buna, apropiata. Chiar daca ea si Stefan au  luat-o pe drumuri diferite, noi doua inca ne intelegem de minune”, a declarat  Sanda Liteanu, pentru www.cancan.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Un stop cardiac în timpul unei relații sexuale poate fi considerat accident de muncă. În Franța

realitatea

Idilă între şeful Oltchimului şi cea mai frumoasă jucătoare?

Fiecare generatie crede ca este de sacrificiu. De ce?

realitatea

Scandalul rochiei lui CARMEN IOHANNIS! De unde a luat-o si cum a calcat protocolul / Parerea specialistilor/ Galerie FOTO cu detalii

realitatea

Ce fata are NARCISA SUCIU! A iesit prima la MISS!

realitatea

Acupunctura – tratament antiîmbătrânire?

Scrie un comentariu