Tabu
Image default
CULTURESlider

Teatrul Excelsior ⎥ Arlechino și pierdutele iubiri

De Ziua Îndrăgostiților, la Teatrul Excelsior din București se reîntoarce mult îndrăgitul spectacol „Arlechino și pierdutele iubiri”, regizat de Enrico Bonavera, după o canava de Commedia dell’Arte. 

Duminică, 14 februarie, de la ora 19:00, Teatrul Excelsior vă invită la spectacolul Arlechino și pierdutele iubiri, o creație inspirată de universul Commediei dell’Arte și aflată sub bagheta regizorală a artistului italian Enrico Bonavera. 

Este un spectacol cu  o premisă shakespeariană despre iubirea tăinuită a doi tineri ai căror părinți se împotrivesc relației lor. Pentru a-și păcăli familiile rivale, cuplul se hotărăște să apeleze la o licoare magică, care simulează moartea celui ce o bea. 

Folosindu-se de acest truc, cei doi au destul timp să-și plănuiască fuga. Însă, din pricina stăngăciei unor servitori desprinși din lumea  Commediei dell’Arte precum Arlechino, îndrăgostiții au parte de  o noapte plină de încurcături…

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Loredana Cosovanu, Oana Predescu, Radu Micu, Mircea Alexandru Băluță, Aida Avieriței, Ovidiu Ușvat, Dan Clucinschi, Ion Bechet, Ana Udroiu, Mihai Mitrea și Raluca Botez. Scenografia este semnată de Corina Grămoșteanu. 

Arlechino și pierdutele iubiri se joacă la Sala „Ion Lucian a Teatrului Excelsior și se întinde pe  o durată de 1h35 min. Spectacolul este recomandat copiilor peste 12 ani, iar Teatrul Excelsior își rezervă dreptul de a interzice accesul în sală copiilor care nu se încadrează în limita de vârstă. 

Numărul de locuri este limitat, sala funcționând la 30% din capacitate. În sală va fi lăsat câte un scaun liber între spectatori și vor fi respectate cu strictețe toate măsurile de prevenire a răspândirii infectării cu virusul Sars-Cov-2. Biletele pot fi achiziționate de pe platforma bilet.ro și de la casa de bilete a Teatrului Excelsior. Aici găsiți programul casei de bilete: https://www.teatrul-excelsior.ro/contact/

ARTICOLE SIMILARE

Dieta urmată de Beyonce este periculoasă, cred nutriționiștii

Andreea Damian

Cum îți pui în valoare bronzul?

Andreea Damian

Fata lui El Chapo și băiatul „Reginei Drogurilor” au făcut o nuntă de lux

Andreea Damian

Superconcurs VUNK! Testează formula fericirii la 31013 # asasishow

3 vedete care si-au facut tatuaje in numele partenerilor… din pacate!

realitatea

Cine nu trebuie să facă vaccinul Pfizer-BioNTech împotriva COVID-19. Avertismentul experților

Andreea Damian

Scrie un comentariu