Tabu
Image default
CULTURE Slider

Teatrul Excelsior ⎥ Arlechino și pierdutele iubiri

De Ziua Îndrăgostiților, la Teatrul Excelsior din București se reîntoarce mult îndrăgitul spectacol „Arlechino și pierdutele iubiri”, regizat de Enrico Bonavera, după o canava de Commedia dell’Arte. 

Duminică, 14 februarie, de la ora 19:00, Teatrul Excelsior vă invită la spectacolul Arlechino și pierdutele iubiri, o creație inspirată de universul Commediei dell’Arte și aflată sub bagheta regizorală a artistului italian Enrico Bonavera. 

Este un spectacol cu  o premisă shakespeariană despre iubirea tăinuită a doi tineri ai căror părinți se împotrivesc relației lor. Pentru a-și păcăli familiile rivale, cuplul se hotărăște să apeleze la o licoare magică, care simulează moartea celui ce o bea. 

Folosindu-se de acest truc, cei doi au destul timp să-și plănuiască fuga. Însă, din pricina stăngăciei unor servitori desprinși din lumea  Commediei dell’Arte precum Arlechino, îndrăgostiții au parte de  o noapte plină de încurcături…

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Loredana Cosovanu, Oana Predescu, Radu Micu, Mircea Alexandru Băluță, Aida Avieriței, Ovidiu Ușvat, Dan Clucinschi, Ion Bechet, Ana Udroiu, Mihai Mitrea și Raluca Botez. Scenografia este semnată de Corina Grămoșteanu. 

Arlechino și pierdutele iubiri se joacă la Sala „Ion Lucian a Teatrului Excelsior și se întinde pe  o durată de 1h35 min. Spectacolul este recomandat copiilor peste 12 ani, iar Teatrul Excelsior își rezervă dreptul de a interzice accesul în sală copiilor care nu se încadrează în limita de vârstă. 

Numărul de locuri este limitat, sala funcționând la 30% din capacitate. În sală va fi lăsat câte un scaun liber între spectatori și vor fi respectate cu strictețe toate măsurile de prevenire a răspândirii infectării cu virusul Sars-Cov-2. Biletele pot fi achiziționate de pe platforma bilet.ro și de la casa de bilete a Teatrului Excelsior. Aici găsiți programul casei de bilete: https://www.teatrul-excelsior.ro/contact/

ARTICOLE SIMILARE

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, din nou împreună

Andreea Damian

Reading Quiz: HANNO HÖFER

TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Durerea pierderii unei sarcini nu se vindecă în trei zile

Andreea Damian

Top cinci produse pentru machiaj pe care trebuie sa le ai in geanta de zi cu zi

realitatea

Cel mai mare secret al reginei Elisabeta a II-a a fost deconspirat

Andreea Damian

Scrie un comentariu