Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Shailene Woodley, dezvăluiri despre scenele intime cu Sebastian Stan

Shailene Woodley nu este obișnuită să fie acasă. De când a început să joace la vârsta de 5 ani, și-a petrecut o mare parte din viață pe platourile de filmare. Românii o știu din seria Divergent și Descendenții. Este de asemenea, unul din personajele principale ale serialului Big Little Lies.

Însă acum, după ce coronavirusul a închis oamenii în case, actrița, în vârstă de 28 de ani, s-a refugiat acasă în ultimele săptămâni, distanțându-se social fără nicio companie în afară de câinele ei. Este cea mai lungă perioadă pe care o petrece în propria casă, de la vârsta de 17 ani.

Într-un interviu recent, acordat pentru The New York Times, Shailene Woodley a vorbit despre provocarile pe care i le-a adus noul film Endings, Beginnings, în care o vom vedea alături de Jamie Dornan din 50 Shades Of Gray și actorul cu origini românești Sebastian Stan. Printre altele, vedeta a povestit despre cum a filmat scenele intime improvizate alături de Sebastian Stan.

Alături de Jamie Dornan, în „Endings, Beginnings”

„Din fericire, scenele noastre intime au fost spre finalul filmărilor, așa că aveam deja multă încredere unul în celălalt”, a spus ea. „Într-una dintre scene, Sebastian mă ridică și traversăm toată cameră, apoi a urmat un cadru intim complet diferit de ce era în scenariu”, a explicat Shailene. „Dar a trebuit să explorăm toate părțile de natură fizică ale acestor personaje pentru a ajunge la esența temei acestui film”.

În „Endings, Beginnings” a fost adus un coordonator de scene intime, pentru a-i ajuta pe actori să se simtă cât mai confortabil în astfel de momente, deși pe Shailene Woodley nu a ajutat-o neaparat. „Pentru mine, acești oameni mă fac să mă simt inconfortabil; reprezintă încă o pereche de ochi de care nu am nevoie”, a afirmat actrița. „Dar nu am avut nicio problemă în a opri filmările atunci când nu m-am simțit bine. Poate mulți nu pot face asta și atunci cred că este minunat că există această vestă de salvare pe care se pot baza și cu care se simt protejați. Acestea fiind spuse, cel mai bun lucru pe care un regizor îl poate face este sa intrebe actorul de la bun început: Cu ce te simti confortabil? Care sunt limitele tale peste care nu vrei să treci?”.

Shailene Woodley va putea fi văzută în Endings, Beginnings din 17 aprilie.

ARTICOLE SIMILARE

Chef Cătălin Scărlătescu și Gache Costin au lansat „Grătar de Călător”, o carte digitală de bucate

Andreea Damian

Kylie Jenner și-a răsfățat mama cu un cadou de 250.000 de dolari

Andreea Damian

Cristina Cioran, acuzații dure la adresa fostului iubit: ”Să își achite ce are de achitat”

Andreea Damian

E cool…

realitatea

GABRIELA CRISTEA acuzata de tatal ei ca si-a ucis mama! Culmea tabloidizarii la TV!

Unde se va inaugura cea mai tare fântână din lume

Tabu Tabu

Scrie un comentariu