Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Tendințe de călătorie 2021: care vor fi cele mai populare destinații?

Anul 2020 a fost unul complicat din cauza crizei sanitare provocată de pandemia de Covid-19. Restricțiile ne-au împiedicat să călătorim și să ne bucurăm de locuri noi. Din fericire, există deja un leac împotriva noului coronavirus, iar campaniile de vaccinare vor începe în curând. Să sperăm că pandemia va lua astfel sfârșit și vom putea alerga pe plaje cu nisip fin.

Am găsit câteva idei de călătorie pentru anul 2021. Chiar dacă anul acesta nu s-a încheiat, e bine să ne destindem puțin făcându-ne planuri și explorând noi destinații de vacanță.

Dacă nu am avut ocazia să călătorim anul acesta, în 2021 intenționăm să compensăm acest lucru. Vizitarea unor locuri neobișnuite, șocul cultural de cealaltă parte a lumii sau o schimbare totală de peisaj, există multe opțiuni pentru viitoarea vacanță (dacă „Miss Corona” o permite).

Pentru noul an, dorința de a fi departe, foarte departe e aprinsă! Află totuși că nicio țară europeană nu apare în clasament.

Vacanțele pentru doi sunt întotdeauna mai bune

Să plecăm departe, în cealaltă a globului, departe de grijile cotidiene, este visul multora. Nimic nu se compară cu o călătorie care îți permite să explorezi locuri noi. Un studiu relevă faptul că, în 2021, sărbătorile vor fi plasate sub semnul iubirii, deoarece mulți intenționează să călătorească împreună cu partenerul. Căutate sunt, de asemenea, și călătoriile de familie. Sunt mulți cei care doresc să beneficieze de experiențe uimitoare și să creeze amintiri care să fie povestite în jurul unei mese bune de Crăciun. După un an marcat de lockdown, dorința de a fi în compania unei persoane dragi, de a împărtăși momente excepționale ,este mai puternică acum, ca niciodată.

Între relaxare și explorare

În timp ce sărbătorile sunt sinonime cu momente de relaxare și odihnă, pentru 2021 tendința este destul de diferită. Se caută călătoriile active sau un safari. Pentru noul an, amatorii de călătorii doresc să se bucure de cele mai incredibile peisaje pe care ni le oferă țări precum Cambodgia, Africa de Sud sau Costa Rica.

Cele mai populare destinații de vacanță în 2021 sunt Polinezia Franceză, Costa Rica, Africa de Sud, Thailanda, Australia, Cambodgia, Kenya, Canada. Se sperăm, așadar, că lucrurile se vor așeza și vom avea liber la călătorii, fără restricții, fără teste pentru Covid-19 și fără carantină.

ARTICOLE SIMILARE

Lady Gaga și Angelina Jolie au devenit rivale pentru un rol

Andreea Damian

Cine este Douglas Emhoff, soțul Kamalei Harris și primul „al doilea domn” al SUA

Andreea Damian

Sofia Vergara lansează lenjerie modelatoare pentru plinuțe

Andreea Damian

Florin Dumitrescu, ÎNTR-UN NOU SCANDALII! NEVOIT SĂ-ŞI CEARĂ SCUZE DE LA O VEDETĂ!

Jennifer Aniston, nudul scos la licitație pentru a ajuta persoanele afectate de pandemie

Andreea Damian

Johnny Depp pregătește un musical „neautorizat” despre Michael Jackson

Andreea Damian

Scrie un comentariu