Tabu
BEAUTYSlider

Tendințe în frumusețe | Cosmeticele pe bază de ceapă. Când și cum să le incluzi în rutina ta de beauty

Ce se întâmplă dacă unul dintre cele mai versatile ingrediente din gastronomie devine noua tendință de frumusețe? S-a observat în ultimii ani o creștere a utilizării componentelor naturale în produsele pentru piele și păr, acum este momentul ca ceapa să își facă și ea loc.

Deși ideea poate părea absurdă, compoziția sa aduce o serie de avantaje care îl fac un nou aliat al frumuseții. Experții în beauty spun că ceapa aduce o mulțime de beneficii părului și pielii.

Cum integrezi ceapa în rutina zilnică?

Dar cum îl integrezi în rutina ta de frumusețe? Beneficiile cepei sunt cu adevărat încurajatoare și din ce în ce mai multe cercetări încearcă să înțeleagă mai bine efectele sale asupra pielii și părului.

Datorită conținutului său ridicat de vitamine A, C și quercetină, un flavonoid cu acțiune puternică antiinflamatorie și antioxidantă, ceapa este o componentă excelentă pentru cei care doresc să lupte împotriva semnelor îmbătrânirii, să hrănească pielea și chiar să lupte împotriva deteriorării pielii.

În plus, sucul de ceapă poate fi un aliat excelent în cazurile de alopecie, adică pentru persoanele care își pierd părul. Un studiu, care a fost efectuat pe 23 de persoane cu vârste cuprinse între 5 și 42 de ani, a arătat că în doar 6 săptămâni de utilizare a produselor pe bază de ceapă, părul reapărea la 86,9% dintre pacienți.

Dar beneficiile cepei nu se opresc aici! Un studiu realizat de Institutul Național de Sănătate din Statele Unite a declarat că ceapa este foarte eficientă în tratarea cicatricilor, menționând că utilizarea unui gel cu extract de ceapă ar îmbunătăți aspectul în doar 4 săptămâni de utilizare, cu o singură aplicare pe zi.

ARTICOLE SIMILARE

Afla cum sa iti faci un machiaj de seara cu mov

realitatea

Gwyneth Paltrow se retrage din actorie! Motivele pentru care a luat această decizie importantă

Andreea Damian

Evită neapărat aceste uleiuri pentru ten! Provoacă acnee și înfundă porii

Andreea Damian

Meghan Markle va lansa o colecție de haine pentru birou

Andreea Damian

Primul muzeu al vaginului din lume lansează o campanie de publicitate la Londra

realitatea

Oja Twilight

realitatea

Scrie un comentariu