Tabu
Image default
PEOPLE

Tily Niculae a pozat gravidă în luna a 9 a. Când trebuie să nască și cât s-a îngrășat

Una dintre vedetele care trebuie să nască zilele acestea este și actrița Tily Niculae, care se află pe ultimile sute de metrii cu pregătirile. Vedetă a publicat un mesaj impresionant care va merge sigur la inima fanilor ei de pretutindeni.
În săptămâna 23 – 30 martie îndrăgita actrița Tily Niculae, pe care o știți din serialele de succes “La Bloc” și “În familie”, ar trebui să nască cel de-al doilea copil, un băiețel Radu Teodor: Radu înseamnă bucurie și Teodor înseamnă darul lui Dumnezeu. Actrița care s-a îngrășat 20 de kilograme a publicat un mesaj impresionant pe pagină ei de socializare. “Ai fost o zmeurică când am aflat că vei veni în brațele noastre. În aceste luni te-am încurajat să ai încredere în ține și în mine.

tily niculae a pozat gravida
tily niculae a pozat gravida

Dumnezeul la care m-am rugat să primim al doilea copil a știut câtă dragoste încape în inima și brațele noastre că și familie. În timp ce îți scriu, pufosul meu, tatăl tău este foarte emoționat dar și supărat pentru că nu te va ține în brațe din momentul zero! Surioară ta, a avut grijă de mine în toate aceste luni. Îi este foarte dor de noi două, dar dimineață sigur o auzi când îți spune: ‘Te iubesc!’ Bunicii tăi, (ești extrem de norocos să ai ambele ‘perechi’) au grijă de mine în fiecare zi. Mă întreabă: cum sunt, ce fac? Știu că dacă eu sunt bine, TU ești bine! Mătușa ta de abia așteaptă să te vadă și să te îmbrățișeze. Verișorii tăi, pfff, o să rămâi uimit ce verișori mari ai și care sunt pe baricade! …te vor ADORĂ. Iar oamenii, iubitule, ti-au transmis toată energia lor pozitivă. Oameni pe care mami nu i-a cunoscut. Dar, zilnic și-au arătat intenția și energia lor bună. În lume, acum, lucrurile nu sunt roz…dar pentru mine, îndată ce te voi ține în brațe va fi curcubeu pe cer! ‘Tu-mi ești soarele și luna Și te iubesc din totdeauna Te iubesc din alte vieți’ “, a scris Tily pe instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Top 10 cei mai sexy jucatori de la Euro 2016

realitatea

Cum a învins Rona Hartner cancerul a doua oară, deși se afla în stadiul patru cu metastaze

Andreea Damian

Cum arăta la 18 ani Joan Collins, diva aniversată la Hollywood!

Tabu Tabu

Protejata lui Beyonce o va juca pe Ariel în viitorul film Mica Sirenă

Andreea Damian

Motivul pentru care Irinel Columbeanu a început să apară în reality-showuri

Tabu Tabu

Decizia luată de Gheboasă, după ce a aflat că riscă să fie suspendat pe Youtube

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu