Tabu
CULTURE

Tim Burton va regiza un nou serial „Familia Addams”, iar povestea va fi relatată din perspespectiva lui Wednesday

Un nou serial „Familia Addams” va fi produs și regizat de Tim Burton. Cineastul american va lucra la o nouă serie televizată despre cea mai macabră familie a culturii pop, acțiunea derulându-se în zilele noastre și fiind povestită din punctul de vedere al lui Wednesday Addams, după cum raportează cei de la Deadline

Cine altcineva ar fi fi putut demara un astfel de proiect dacă nu Tim Burton, maestrul incontestabil al filmului fantasy? Regizorul se află acum în negocieri pentru a aduce pe micul ecran episoadele acestei noi adaptări după „Familia Addams”. 

Creatorii de la Smallville și-au asumat rolul de scenariști ai viitorului serial live-action. Ei au ales, pentru această variantă, ca povestea să se desfășoare în prezent și să fie spusă din perspectiva lui Wednesday, „ca să vedem cum arată lumea din 2020 pentru ea”.

La origine, „Familia Addams” a fost o bandă desenată. Creată în 1938 de Charles Addams, ea a făcut obiectul a numeroase adaptări. Înaintea celor de pe marele ecran din 1991 și 1993, „Familia Addams” a fost un serial TV de dark comedy, difuzat pe canalul ABC începând cu 1964. Anul trecut, un film de animație  dedicat familiei Addams a avut un succes răsunător, ceea ce dovedește că mai există entuziasm în jurul acestui fenomen cultural. Tot în 2019, în România, a avut loc premiera musical-ului „Familia Addams”, la Teatrul Excelsior, regia, coregrafia și costumele fiind semnate de Răzvan Mazilu. Spectacolul a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun spectacol” în cadrul Galei UNITER a acestui an. Înainte de pandemie, „Familia Addams” de la Teatrul Excelsior a fost spectacolul din București care s-a bucurat de cea mai mare popularitate atât în rândul tinerilor, cât și al adulților.

Pentru noua producție a lui Tim Burton  există mai mulți cumpărători interesați, dar se pare că Netflix se află într-o poziție favorabilă pentru a semna contractul. 

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Pilat Gallery, singura galerie axata pe pop-art din Romania

realitatea

Greenwich Village Blues

Primăria Capitalei nu mai vrea să finanțeze ajutorul pentru victimele violenței domestice

Dora Constantinovici

Trump i-a făcut cadou lui Kim Jong un trailer în stil Hollywood pentru pace

realitatea

Cel mai uber chic ghid al Berlinului

realitatea

Scrie un comentariu