Tabu
Image default
lifestyle

TOP 10 DIVORTURI 2012 in Romania

1.Marina Almăşan şi Victor Socaciu au divorțat în secret în primăvară. Un mariaj de 13 ani s-a încheiat cu acuzații de ambele părți. Deşi pozau într-un cuplu fericit, cele două vedete ascundeau o poveste încâlcită. Motivul divorțului a fost infidelitatea Marinei, care l-a înșelat pe Socaciu cu un miliardar timișorean, Georgică Cornu, alias “regele asfaltului din Banat”.

2.Jojo şi Ionuţ Grama nu mai sunt soţ şi soţie din luna septembrie. După ce, în ultimele zile, au apărut mai multe zvonuri legate de destrămarea mariajului ei, vedeta a ţinut să facă unele precizări pe pagina sa de Facebook. Jojo spune că decizia de a se despărţi a fost luată de comun acord cu soţul ei, amândoi dorindu-şi ca totul să se întample rapid, fără scandal şi declaraţii prin presă, astfel că nici măcar prietenii lor nu cunoaşteau acest lucru.

3.Sylvia şi Andrei Ştefănescu (Alb-Negru) au divorţat în aprilie, după trei ani de căsnicie. “Nu aş putea să trăiesc într-o relaţie mincinoasă, aşa am fost educat. Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte. Nimic nu este mai dureros decât să ştii că iubita sau soţia ta vine de la altul şi te mângâie şi se comportă ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, iar tu să ştii că te minte dar să nu poţi să-i spui lucrul ăsta, pentru că aştepţi să strângi dovezile”, a mărturisit Andrei, într-o emisiune de televiziune, după ce artistul a descoperit că Sylvia l-a înşelat cu un tânăr de 20 de ani.

4.Roxana Ionescu si Laurenţiu Gheorghe. După o căsnicie de şase ani, în care soţul a înşelat-o de la început chiar cu sora naşei de cununie, Roxana Ionescu a decis să-şi pună ordine în viaţă.

5.Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană. De când s-au căsătorit prima oară, acum vreo nouă ani, Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu parcă nu au avut linişte. Cuplu a ajuns la cel de-al patrulea divorţ, care nu s-a finalizat încă.

6.Laura Cosoi şi Smiley au anunţat în luna iunie că s-au despărţit.
“După o relaţie care a durat mai bine de cinci ani, Laura Cosoi şi Smiley au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au ajuns de comun acord la această decizie, fiind convinşi că aceasta este cea mai bună variantă pentru amândoi”, potrivit unui comunicat de presă citat de Mediafax.

7.Anda Adam şi Victor Slav s-au despărţit după 6 ani de relaţie, însă niciunul dintre cei doi nu a dorit să dea detalii depre ruptură.

8.Nicoleta Luciu a fost si ea a un pas de divort dupa ce sotul ei, Zsolt Csergo, a fost surprins de paparazzi sarutand apoi plesnind peste fata pe Kinga, amanta lui de o viata. Chiar daca nu s-au despartit oficial, relatiile dintre cei doi s-au racit considerabil.

9.Antonia a socat cand s-a aflat despre despartirea ei de Vicenzo Castellano, nepotul patronului de la Bamboo si fiul celui cu care Raluca Sandu a facut un copil. Se pare ca programul incarcat al artistei si lipsa de activitate a lui Vicenzo, care cheltuia dar nu aducea bani in casa reprezinta motivele despartirii.

10.Pentru sfarsitul de an se anunta o noua despartire spectaculoasa! DETALII in saptamanile urmatoare!

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: https://www.realitatea.net/#ixzz2EX42pstw

ARTICOLE SIMILARE

“Bunicul sprint” s-a SINUCIS la 101 ani

F5 si Senior Interactive au lansat AutoNovo.ro, primul serviciu online destinat in exclusivitate achizitiei de masini noi din Romania

realitatea

Clint Eastwood renunță la actorie

realitatea

Rihanna, victima unui rasist

realitatea

Să vorbim despre sex

realitatea

Cristina de la trupa Impact s-a MARITAT

Scrie un comentariu