Home > Vedete > Top 10 vedete din România care s-au mutat în casă nouă

Top 10 vedete din România care s-au mutat în casă nouă

alex velea si antonia
De multe ori vedetele strâng bani la ciorap și apoi investesc tot ce câștigă. Unii își cumpără mașini, bijuterii, merg în vacanțe, alții au investit în case sau în  apartamente noi unde se mută după multă muncă. Avem și noi câteva vedete care au investit încă de anul trecut în cuibusoare de nebunii
Antonia și Alex Velea s-au mutat în casă nouă alături de copiii lor, Akim si Dominic. Cei doi au muncit tot anul, au scos bani din reclame, filme, muzică și televiziune și au investit într-o casă de familiști, având în vedere că au o familie destul de mare și va veni și fiica Antoniei din Italia. Casă lor are etaj, este o adevărată fortăreața și acolo locuiește familia de cântăreți.
anna lesko

anna lesko

Anna Lesko este o altă vedetă care s-a mutat cu fiul ei de cinci ani într-un loc nou pe care îl renovează. Vedetă câștigă bine din restaurantul pe care și l-a deschis dar și din muzică și concerte. Solistă s-a despărțit de tatăl copilului ei și a luat-o de la capăt. Vedetă era deranjată că muncitorii pe care i-a angajat  au făcut mai multe stricăciuni decât au făcut lucruri bune.
ruby

ruby

Ruby sau Ana Claudia Grigore, și-a luat un apartament spațios din banii câștigați din concertele sale și din onorariile obținute în emisiunile de televiziun, în reality-showuri. Solistă are acum spațiu pentru animăluțele pe care le ține cu ea în casă, pisici și căței. Tot cu ea din când în când mai stă cu solistă și bunica ei, pe care o iubește la nebunie. Acum vedetă este foarte fericită că stă împreună și cu iubitul, dansator și cascador de meserie.
mirela vaida

mirela vaida

Mirela Vaida este fericită că s-a mutat la câteva minute de București și stă la iarbă verde, în Snagov. Prezeentatoarea Tv și cântăreața dar și actrița la Teatrul Constantin Tănase a pus bani deoparte și i-a investit într-o casă cu curte unde copiii ei se pot juca în voie. Și mai mult, are un ajutor de nădejde în persoană soacrei ei care o ajută cu copii și cu treburile casei.
marius si bianca-moga

marius si bianca-moga

Marius și Bianca Moga este un alt cuplu de vedete care a reușit să se mute în casă nouă. Cei doi îndrăgostiți lucrează de ceva vreme la casă de producție a compozitorului și au reușit să-și termine vila de două etaje din Cernica și chiar au dat câteva petreceri în nouă locuința. Ceo doi au muncit cu mâna lor la decorațiunile casei lor și au reușit să-și facă casă visurilor lor.
dorian popa

dorian popa

Dorian Popa este unul dintre artiștii care și-a ținut la curent fanii cu construirea casei lui pe youtube și rețelele de socialziare. Actorul și cântărețul a investit foarte mult în nouă să locuită din Domnești și a făcut o piscină de care își dorește să fie mândru. Cântărețul a investit sute de mii de euro în locuința să și a avut de unde mai ales că a intrat și în afaceri cu accesorii și haine.
andrei aradits

andrei aradits

Andrei Aradits și familia să s-au muatat și ei în casă nouă. Actorul din seriale de televiziune a povestit că și-a achiziționat o casă cu etaj și curte într-un cartier rezidențial. După ce a jucat în mai multe seriale de televziune și a fost jurat într-o emisiune de divertisment actorul a reușit să pună ceva bani deoaprte și să se mute intro locuința nouă. Singură lui problema este că a rămas cu aceeași mașină, un Tico vechi de ani de zile dar bun.
oana roman si familia ei

oana roman si familia ei

Oana Român are probleme în căsnicie dar a investit într-o casă nouă despre care se spune că sr fi costat-o 160.000 de euro. Vedetă s-a mutat acolo cu soțul, fetiță dar și mama ei, cunoscută Mioara Român. După ce ani de zile a locuit la bloc, acum Oana își trăiește visul căci s-a mutat la vila în zona Lacu Tei și le este foarte bine pentru că are 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase şi o curte de 1.000 de mp.
vladimir draghia si familia lui

vladimir draghia si familia lui

Vladimir Drăghia s-a însurat, a făcut un copil și a câștigat mai multe reality-showuri și a participat la mai multe emisiuni de televiziune. Actorul scriitor a strâns destui bani că să se mute cu familia într-un apartament cochet și frumos din zona Băneasa, unde se simt foarte bine. Se spune că în zona repectiva unde apartamentele pornesc de la 80.000 de euro şi ajung până la 180.000, în funcţie de suprafaţă şi de finisaje.
Anca Serea și Adi Sana s-au mutat anul trecut în casă nouă în preajma Sfântului Nicolae. Cuplul şi cei 6 copii au părăsit vila din Cernica şi au decis să trăiască de acum înainte în Pipera într-o locuinţă mult mai spaţioasă, în care copiii să aibă camere frumos decorate. Fosta casă din Cernica în care locuia până acum cuplul a devenit neîncăpătoare pentru ei după ce şi micuţa Leah, cel de-al şaselea copil al cuplului.
Articole asemanatoare
Ruby
Ruby, probleme cu poliția!
andrei-aradits-familie
Cum își sărbătoresc iubirea Andrei și Andreea Aradits
mirela boureanu vaida
Mirela Vaida și Arșinel înapoi pe scenă! Când se deschide Teatrul Constantin Tănase
dorianpopa
Familia lui Dorian Popa se va mări anul acesta

Comenteaza acest articol

Top 10 vedete din România care s-au mutat în casă nouă

by Tabu Tabu   3 min
0