Tabu
Image default
PEOPLE

TOP 10 vedete expate

10. Roger Moore s-a îndrăgostit de Elveția după ce a fost acolo la ski. Schimbarea de locație nu a avut niciun efect asupra lui, el rămânând un britanic autentic.

FOTO: 1.bp.blogspot.com

09. Milla Jovovich a fost tratată cu dispreț de colegii de liceu și considerată comunistă și spioană pentru că venea din Ucraina. S-a răzbunat devenind sex simbol.

FOTO: 1.bp.blogspot.com

08. Charlize Theron a trăit primii ani din viață în Africa de Sud după care s-a mutat la Milano ca să fie model. Cum viața de model nu i s-a potrivit, ea s-a mutat la Los Angeles ca să devină actriță. Nu i-a fost ușor de la început pentru că avea un accent care deranja pe toată lumea.

FOTO: gelaxraj.files.wordpress.com

07. Keanu Reeves a fost expat peste tot. S-a născut la beirut în Liban, iar apoi mama lui l-a mutat prin toată lumea. Destinația finală a fost Toronto.

FOTO: img2.timeinc.net

06. Sophia Loren este una dintre cele mai cunoscute actrițe pe care le-a dat Italia vreodată, dar a renunțat la cetățenia italiană din 1965 și s-a mutat în Franța pentru a se putea mărita cu Carlo Ponti. Acum locuiește în Elveția.

FOTO: 1.bp.blogspot.com

05. Marlene Dietrich și-a părăsit țara având intenții cum nu se poate mai bune. Să devină actriță de talie mondială. Asta se întâmpla prin 1930. Apoi Hitler a venit la putere în Germania, iar Marlene nu s-a mai întors niciodată pe pământ natal.

FOTO: georgetown.edu

04. Grace Kelly are cel mai plauzibil motiv pentru a-și părăsi țara natală. A devenit prințesă de Monaco.

FOTO: lcelebrities.com

03. De când a cunoscut-o pe Vanessa Paradis, Johnny Depp n-a mai avut stare pe pământ american. Acum el se împarte între Bahams, unde are o insulă privată, și Franța, unde duce o viață extrem de boemă. Practic, datorită Vanessei.

FOTO: img.listal.com

02. Ingrid Bergman a fost expată fără voia ei. Totul i s-a tras de la faptul că s-a îndrăgostit de Roberto Rosselini în timp ce era măritată cu un alt bărbat. Statele Unite au declarat-o persona non grata, iar ea a trăit în exil timp de șase ani.

FOTO: 1.bp.blogspot.com

01. Arnold Schwarzenegger
și-a părăsit patria mamă, Austria, când și-a dat seama că are mari talente de bodybuilder. Gestul i-a priit fantastic de tare pentru că mutarea în SUA l-a transformat repede într-un star de calibru universal.

FOTO: 1.bp.blogspot.com

ARTICOLE SIMILARE

Ce scuză a găsit Meghan Markle ca să nu dea ochii cu familia regală la înmormântarea Prințului Philip

Andreea Damian

Paul Ciuci de la Compact, criticat după ce a salvat o căprioară

Tabu Tabu

Prințul Harry, îndrăgostit de Halle Berry în studenție. Reacția actriței, de milioane

Andreea Damian

Cum s-a pozat din nou în bucătărie Anna Lesko

Tabu Tabu

N-ai să crezi ce au încercat Dani Oțil și iubita lui în izolare

Tabu Tabu

Foto de colecție: cum arăta actorul Emilian Oprea în tinerețe

Tabu Tabu

Scrie un comentariu