Tabu
Image default
CULTURE

Tudor Chirilă, Lesko, Sonny Flame, Connect-R și Patzaichin, voci în filme de animație Disney

Disney reaprinde publicului apetitul larg pentru fantezie și magie, prin colaborarea realizată cu prilejul lansării unei noi platforme operaționale online- Vodafone TV România, moment în care se vor licenția mai multe filme și seriale originale Walt Disney Pictures/ Disney Pixar/ Walt Disney Toons și Walt Disney Company.

Mai multe vedete vor pune voce pentru desene animate Disney dublate în limba română. Tudor Chirilă, Anna Lesko, Sonny Flame, Connect-R sau fostul canoist român Ivan Patzaichin se vor auzi în câteva filme de animație. Sunt producții mai vechi, care însă abia acum au și o variantă în limba română.

Primul film ce a debutat pe platformă este „Planeta Comorilor”/Treasure Planet, produs și lansat în anul 2002.

În cadrul peliculei, interpretul melodiei- „Aici sunt” în limba română este cunoscutul interpret vocal Connect-R, recunoscut pentru hiturile sale – „Vara nu dorm”, „Love is the way’’ , „Burning Love” și multe altele, dar și pentru cooptarea sa ca jurat în cadrul unor emisiuni televizate, concerte cu mii de spectatori la Sala Palatului.

Anna Lesko devine protectivă și blajină, fiind Sarah, călăuza și mama lui Jim, aventurierul fără nesaț, care mânat cu ardoare de pofta nebună de aventură, călătorește nu doar într-un periplu fascinant, dincolo de ochii minții- în galaxii interstelare, acesta introspectează pe parcursul drumului său care este scopul propriei sale existențe și cine este cu adevărat.

Jim este puștiul în care se vor regăsiți toți tinerii ce vor urmări pelicula de animație, abundând de curaj și uneori inconștiență, aventurierul dorește să își facă mândru familia și comunitatea în care trăiește, care până în acel moment îl considera un pungaș fără viziune.

Sonny Flame a fost alegerea Disney România pentru întruchiparea personajului principa, Jim. Abil, talentat și charismatic, Sonny este recunoscut pentru hiturile sale ce răsun în țară și străinătate- „Top of the World” , „Iubi”, „Summer Days” și lista poate continua.

Unul dintre pirații fără scrupule de pe vas a Căpitanului Argint este întruchipat de renumitul sportiv de talie mondială, Ivan Patzaichin. Scroop, un arahnoidian ciudat care nu se dă în lături de la nimeni și nimic pentru a pune mâna pe comoara legendară a căpitanului, acesta un inamic redutabil, dar fără doar și poate insuficient de capabil în comparație cu istețimea tânărului matelot Jim.

Vocea lui Tudor Chirilă se va auzi în producția „Primul film al lui Doug”, din 1999

Pentru ca doar cerul să fie limita imaginației noastre, al doilea film ce a debutat pe platformă este „Primul film a lui Doug”. Cântărețul și antrenorul de la Vocea României, Tudor Chirilă îl dublează pe inamicul principal a lui Doug, ce ulterior devine unul dintre prietenii săi, încearcă mereu să îl facă pe Doug să se simtă stânjenit sau să arate ridicol în fața prietenilor și colegilor.

Cele 2 filme subliniază într-un mod franc și onest faptul că noi ca oameni ne conectăm prin iubire și imaginație, iar creativitatea este motorul prosperității noastre ca specie, ceea ce ne face cu adevărat unici.

ARTICOLE SIMILARE

PETA Book și celebritățile

realitatea

Senzaţie de vară cu Pleats Please de Issey Miyake

Serialul „Emily in Paris” va avea încă două sezoane noi pe Netflix

Andreea Damian

JK Rowling își acuză fosta asistentă de hoție cu bani pentru cosmetice și pisici

realitatea

Sărbătoritul zilei de 7 iulie

realitatea

Jean-Luc Godard, regizorul Noului Val, la 90 ani

Ciocîrlan

Scrie un comentariu