Tabu
BEAUTY Slider

Ziua mondială a zâmbetului: cum albești dinții în mod natural?

dinti

Ziua mondială a zâmbetului (World Smile Day) este aniversată, anual, în prima zi de vineri a lunii octombrie, în anul 2020 fiind marcată la data de 2 octombrie.

Ziua mondială a zâmbetului a fost marcată pentru prima dată în 1999, în oraşul natal al lui Harvey Ball, Worcester. În acelaşi an, Harvey Ball a fondat şi World Smile Corporation, care avea să fie sponsorul anual al evenimentului internaţional. Scopul acestei organizaţii este să promoveze Ziua mondială a zâmbetului, inclusiv prin intermediul internetului şi platformelor de socializare, încurajând zâmbete şi fapte bune peste tot în lume.

În 1963, artistul american Harvey Ball crease imaginea „faţă zâmbitoare” (smiley face), reprezentând un buton galben cu două puncte şi o paranteză „închisă”, pe care, în prezent, oamenii de peste tot din lume o folosesc cu scopul de a-şi exterioriza emoţiile pozitive.

Alimente care vă vor ajuta să vă albiți dinții în mod natural

Nu este nevoie să folosiți metode abrazive pentru a vă albi dinții. În schimb, puteți adopta obiceiuri pentru a vă menține dinții sănătoși și curați. În plus față de periajul lor de 3 ori pe zi, puteți mânca anumite alimente care sunt excelente pentru îmbunătățirea sănătății dentare:

  • Căpșuni: deși acest fruct este de culoare închisă, conține o enzimă numită acid malic, care este un albitor natural al dinților și ajută la eliminarea bacteriilor din gură.
  • Conopida: acesta este un aliment care necesită multă mestecare. Aceasta determină producerea de salivă, ceea ce ajută la curățarea și menținerea strălucirii pe dinți.
  • Produse lactate: brânza, iaurtul și laptele au calciu, un mineral care întărește și albeste smalțul dinților.
  • Țelină: fructele și legumele fibroase nu numai că păstrează dinții albi, ci și ajută la îmbunătățirea sănătății țesutului gingival.
  • Mere: acest fruct ajută la curățarea plăcii și, prin urmare, vă menține dinții sănătoși și albi.

ARTICOLE SIMILARE

Amna și-a făcut un cadou de 70.000 de euro. Arată nemaipomenit!

Tabu Tabu

Scurtă descriere a cultului pupatului de mâini la români

Dora Constantinovici

Terry Irwin demonteaza zvonurile conform carora ar fi avut o relatie cu Russell Crowe

realitatea

Animalele pe cale de dispariție cântă despre supraviețuire într-o animație care te va face să plângi

realitatea

Snoop Dogg își va lansa propriul vin în această vară

Andreea Damian

3 cupluri care au vorbit despre despartirea lor

realitatea

Scrie un comentariu