Tabu
Image default
LIFESTYLE

Un selfie a adus-o pe o romanca pe prima pagina a presei din Marea Britanie!

Gina Mihai, o romanca de 34 de ani din Scurtesti, judetul Buzau, a ajuns in presa britanica. Femeia sustine ca bunica ei moarta si-ar fi facut un selfie cu telefonul si i-ar fi transmis un mesaj din mormant.

“Cand am deschis telefonul m-am ingrozit. Era o poza cu bunica mea moarta. Era o fotografie ciudata, in ceata. La gatul bunicii mele parea sa fie incolacit un sarpe”, a declarat femeia.

“Am dus poza la o vrajitoare si mi-a zis ca bunica ne trimite un mesaj, ca sarpele este un simbol al faptului ca ea este pedepsita pentru pacatele din timpul vietii. Vrajitoarea ne-a mai spus ca bunica doreste sa ne rugam pentru ea si sa ii salvam sufletul”, a continuat Gina.

De cand a primit poza, femeia, dar si intreaga familie, se roaga zilnic pentru sufletul bunicii. Mai mult decat atat, mai multi vecini participa la rugacini, speriati fiind de imaginea sarpelui.

“Bunica a murit acum trei ani si nu i-am mai facut niciun parastas. Cand imaginea a aparut pe telefon eu faceam gogosi in bucatarie. Nu voiam sa imi murdaresc telefonul si l-am pus in buzunar. Candam terminat si l-am luat, am vazut poza. De atunci duc in fiecare zi gogosi la cimitir si le ofer oamenilor saraci”, mai spune femeia.

ARTICOLE SIMILARE

Coaja de păstârnac și florile de castravete dictează tendințele alimentare în 2019

Andreea Damian

Florin Zamfirescu, dat afară abuziv de la Teatrul Odeon!

Drama actorilor din «Îngeri pierduţi»

Fenomenul care ucide 745.000 de oameni anual

Andreea Damian

Uite cat de draguta e fetita lui Brenciu!

ALBUM FOTO (6) – Ce nu ati vazut la NUNTA Biancai!

realitatea

Scrie un comentariu