Home > Lifestyle > Un selfie a adus-o pe o romanca pe prima pagina a presei din Marea Britanie!

Un selfie a adus-o pe o romanca pe prima pagina a presei din Marea Britanie!

Gina Mihai, o romanca de 34 de ani din Scurtesti, judetul Buzau, a ajuns in presa britanica. Femeia sustine ca bunica ei moarta si-ar fi facut un selfie cu telefonul si i-ar fi transmis un mesaj din mormant.

“Cand am deschis telefonul m-am ingrozit. Era o poza cu bunica mea moarta. Era o fotografie ciudata, in ceata. La gatul bunicii mele parea sa fie incolacit un sarpe”, a declarat femeia.

“Am dus poza la o vrajitoare si mi-a zis ca bunica ne trimite un mesaj, ca sarpele este un simbol al faptului ca ea este pedepsita pentru pacatele din timpul vietii. Vrajitoarea ne-a mai spus ca bunica doreste sa ne rugam pentru ea si sa ii salvam sufletul”, a continuat Gina.

De cand a primit poza, femeia, dar si intreaga familie, se roaga zilnic pentru sufletul bunicii. Mai mult decat atat, mai multi vecini participa la rugacini, speriati fiind de imaginea sarpelui.

“Bunica a murit acum trei ani si nu i-am mai facut niciun parastas. Cand imaginea a aparut pe telefon eu faceam gogosi in bucatarie. Nu voiam sa imi murdaresc telefonul si l-am pus in buzunar. Candam terminat si l-am luat, am vazut poza. De atunci duc in fiecare zi gogosi la cimitir si le ofer oamenilor saraci”, mai spune femeia.

Articole asemanatoare
Șoferii tineri sunt presați să-și facă selfie-uri la volan
Autoiluzionarea: cum îi determină pozele selfie pe oameni să-și facă operații estetice
Cosmonautul Buzz Aldrin a făcut primul selfie în spațiu acum 52 de ani
selfie
Ce cred specialiştii despre persoanele care își fac selfie la sala de fitness

Comenteaza acest articol

Un selfie a adus-o pe o romanca pe prima pagina a presei din Marea Britanie!

by   1 min
0