Home > Agenda > Urzeala tronurilor, al optulea sezon: a meritat așteptarea?

Urzeala tronurilor, al optulea sezon: a meritat așteptarea?

Urzeala tronurilor

Al optulea sezon, și ultimul, din serialul Urzeala tronurilor, a debutat luni dimineața, după doi ani de pauză. HBO a difuzat simultan primul episod în Marea Britanie și Statele Unite. Fanii seriei au așteptat „venirea iernii” din august 2017. Secretele au fost dezvăluite, familiile s-au reunit în timp ce lupta pentru Tronul de Fier s-a intensificat, iar armata de „morți” se apropie tot mai mult.

Cele mai importante publicații au urmărit primul episod și s-au grăbit să reaționeze. Atenție, următoarele rânduri nu conțin spoilere!

„A venit sfârșitul“, a anunțat The Guardian, comentând că „ultimul sezon a debutat în forță, cu reuniuni pe care le-am așteptat ani de zile și morți șocante“. The Telegraph a rezumat totul sub forma „Winterfell: Sex, regăsiri și o mostră a carnagiului ce va urma“. Potrivit The Sun, debutul ultimului sezon al serialului a cărui premieră a fost difuzată în 2011 a fost „un amestec de umor negru și momente tensionate, ridicându-se la nivelul așteptărilor“. Producătorii „au apăsat pe accelerație și au venit cu dezvăluiri majore“, notează Variety.

Ește de așteptat ca unul dintre cele mai seriale de televiziune al deceniului să fie urmărit de milioane de fani. HBO a anunțat luna trecută că 81 de milioane de persoane au urmărit reclama noului sezon pe platformele online, între care Twitter, YouTube, Facebook, în interval de numai 24 de ore.

 

Difuzarea celui mai popular serial tv a stârnit multe reacții pe social media, luni dimineață: „Am luat-o razna din cauza așteptării lungi. A meritat așteptarea! Dar de ce trebuie să mai așteptăm încă o săptămână?, a scris un utilizator pe Twitter. Un altul a comentat: „Am așteptat deja un an și vrei o schimbare, cât de rău ar putea fi să mai aștepți o săptămână?”.

Câțiva fani au dat o petrecere în aer liber, la New York, în cinstea serialului, și au vizionat primul episode al sezonului 8. Multe dintre vedetele serialului au vizionat episodul în Belfast, locul unde au fost filmate scene importante din ultimul sezon. Maisie Williams, cea care a interpretat-o pe Arya Stark de când era o copilă, s-a aflat și ea la vizionarea din Belfast și a spus unui reporter că nu are intenția să caute mai multă faimă decât a avut deja, după încheierea serialului.

Fanii au fost dezamăgiți să afle că lungimea primului episod – în care apar Maisie Williams, Kit Harington, Emilia Clarke și Lena Headey, a avut doar 54 de minute, fiind se pare cel mai scurt episod al sezonului. Deși au circulat zvonuri că episoadele ultimului sezon din Urzeala Tronurilor vor avea lungimea unui film de lungmetraj. Primele două episoade vor depăși cu puțin 50 de minute, iar celelalte episoade vor avea cu patru minute mai mult. Cel de-al treilea episode e posibil să fie să fie cel mai lung și să dureze 82 de minute.

Actrița Reese Witherspoon și cântărețul canadian The Weeknd găsesc „extraordinar” acest prim episod, șase semne de exclamare nefiind suficiente pentru a descrie starea lor.

Articole asemanatoare
Sophie Turner
Sophie Turner din Game of Throne a mai făcut o nuntă și a purtat o rochie impresionantă de mireasă
Maisie Williams
Maisie Williams din Game of Thrones, primul proiect după încheierea filmărilor la celebrul serial
Stilul iconic al verii: feminitate şi dominaţie à la Daenerys Targaryen
Chernobyl
Un serial abia lansat a reușit să devanseze „Game of Thrones“ pe IMDb

Comenteaza acest articol

Urzeala tronurilor, al optulea sezon: a meritat așteptarea?

by Andreea Damian   2 min
0