Tabu
PEOPLE Slider

Valentin Sanfira și Codruța Flip s-au căsătorit în weekend

valentin-sanfira si codruta filip

Încă un cuplu de îndrăgostiți au făcut pasul cel mare în anul pandemiei pe care nu-l vor uită prea curând. Pentru că soliștii de muzică populară sau muzică dance Valentin Sanfira și Codruța Flip au avut un an profesional plin de probleme pe toate planurile.
Cei doi îndrăgostiți au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit pe o pajiște alături de familie și cei mai buni prieteni, nu foarte mulți la număr, după noile legi din pandemie.

valentin sanfira si codruta filipAnul acesta a fost unul de foc pentru amândoi soliștii, căci nu au mai avut concerte și Valentin Sanfira nu a mai făcut emisiuni de televiziune ca în trecut cu Horia Virlan. Iar partenera sa, solista Codruța Flip a fost tărâtă în mijlocul unui scandal în care vedeta a fost angajată la Ministerul sănătății ca și nouă șefă de la conducerea Spitalelor Regionale în Ministerul Sănătății dar nu s-a mai recunoscut acest lucru. Vedeta s-a văzut nevoită să-și afișeze toate diplomele pe rețelele de socializare și să meargă pe la televiziuni să-și facă dreptate. Încă nu știm care este rezultatul dar vedeta este fericită că a putut face nuntă cu partenerul ei de viață.

ARTICOLE SIMILARE

Ce a pățit familia Laurei Cosoi înainte de botezul Verei

Tabu Tabu

Cântăreața chiliană Mon Laferte și-a expus sânii la Latin Grammys în numele protestelor din țara sa

realitatea

Concertul lui Celine Dion din București a fost reprogramat

Andreea Damian

RECENZIE: Fii o persoană mai bună, mănâncă-ți sufletul nu carne – Vegetariana

Dora Constantinovici

Nick Carter a obţinut ordin de restricţie împotriva fratelui său, Aaron

Andreea Damian

Antonio Banderas se întoarce la Melanie Griffith, după 4 ani de la divorț?

Andreea Damian

Scrie un comentariu