Tabu
Image default
PEOPLESlider

Valentin Sanfira și Codruța Flip s-au căsătorit în weekend

Încă un cuplu de îndrăgostiți au făcut pasul cel mare în anul pandemiei pe care nu-l vor uită prea curând. Pentru că soliștii de muzică populară sau muzică dance Valentin Sanfira și Codruța Flip au avut un an profesional plin de probleme pe toate planurile.
Cei doi îndrăgostiți au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit pe o pajiște alături de familie și cei mai buni prieteni, nu foarte mulți la număr, după noile legi din pandemie.

valentin sanfira si codruta filipAnul acesta a fost unul de foc pentru amândoi soliștii, căci nu au mai avut concerte și Valentin Sanfira nu a mai făcut emisiuni de televiziune ca în trecut cu Horia Virlan. Iar partenera sa, solista Codruța Flip a fost tărâtă în mijlocul unui scandal în care vedeta a fost angajată la Ministerul sănătății ca și nouă șefă de la conducerea Spitalelor Regionale în Ministerul Sănătății dar nu s-a mai recunoscut acest lucru. Vedeta s-a văzut nevoită să-și afișeze toate diplomele pe rețelele de socializare și să meargă pe la televiziuni să-și facă dreptate. Încă nu știm care este rezultatul dar vedeta este fericită că a putut face nuntă cu partenerul ei de viață.

ARTICOLE SIMILARE

Cine este Sloane Stephens, considerată noua Serena Williams a tenisului mondial

Andreea Damian

Reese Witherspoon are o sosie și e chiar dublura ei din filme

Andreea Damian

7 sfaturi pentru un machiaj de vara reusit

realitatea

Unul din patru tineri s-a simțit „incapabil” să facă față pandemiei

Andreea Damian

Un model de lenjerie intimă: „Putin a ordonat asasinarea mea”

Andreea Damian

Premiul LVMH ⎥ Semifinaliștii pot fi votați online

Ciocîrlan

Scrie un comentariu