Home > What's hot > VALENTINA PELINEL, cum nu ai mai vazut-o: “Blonda si bestiile” in noul TABU! Afla cum a fost cucerita!

VALENTINA PELINEL, cum nu ai mai vazut-o: “Blonda si bestiile” in noul TABU! Afla cum a fost cucerita!

Valentina Pelinel este noua coperta TABU pentru numarul dublu decembrie-ianuarie, intr-un pictorial de senzatie realizat dupa tablourie pictorului  Gheorghe Fickl, din seria “Boi si candelabre”. Totodata, ea face o serie de dezvaluiri despre viata personala si despre cariera intr-un amplu interviu:

“…M-am măritat fiindcă m-am îndrăgostit rău de el, fără să-l cunosc, fără să ştiu, practic, nimic despre el. Nu credeam în dragoste la prima vedere, dar uite că mie chiar mi s-a întâmplat asta!

-Chiar nu ştiai nimic despre Cristian Boureanu? Că face politică, că e divorţat, că are un copil?

-Nu, habar n-aveam. Ne-am întâlnit întâmplător la o masă organizată de nişte prieteni comuni. El nu auzise de vreun model Valentina Pelinel, nu avea timp să urmărească revistele de modă. Nici eu nu ştiam măcar cum îl cheamă, cât despre situaţia lui familială – nu eram deloc la curent.

-Ţi-a făcut avansuri? Cum a procedat? Cum se cucereşte un top-model?

…”

Interviu de Dan-Silviu Boerescu. Foto: Corina Olaru. Stil: Alina Dascalescu. Producator: Cristian Petrescu

Continuarea interviului si mai multe imagini in TABU decembrie-ianuarie, din aceasta dimineata la toate punctele de difuzare a presei!


Comenteaza acest articol

VALENTINA PELINEL, cum nu ai mai vazut-o: “Blonda si bestiile” in noul TABU! Afla cum a fost cucerita!

by realitatea   1 min
0