Tabu
CULTURESlider

Vedete nascute pe 24 august!

Rupert Grint

Rupert Grint, nascut pe 24 august 1988, este un actor britanic. Rupert Grint a devenit cunoscut datorita rolului lui Ron Weasley din seria  Harry Potter. In anul 2000 a dat o proba pentru rolul lui Ron Weasley din Harry Potter si Piatra Filozofala si a fost ales in noiembrie 2012. Rupert a jucat in toate cele 8 filme Harry Potter alaturi de Daniel Radcliffe si Emma Watson. Pe langa aceasta serie, actorul a jucat si in filmele Thunderpants, Cherrybomb, Wild Target si Into the White. Este totodata protagonistul videoclipului artistului britanic Ed Sheeran, Lego house. Si-a facut debutul pe Broadway in 2014 jucand rolul lui Frank Finger in piesa Its only a play.

Paulo Coelho

Paulo Coelho, nascut pe 24 august 1947, este un cunoscut scriitor brazilian. Operele sale au fost traduse in peste 65 de limbi si publicate in 150 de tari. La doar 16 ani era internat intr-un spital de boli psihice, de unde ar fi incercat sa fuga de trei ori pana ce la 20 de ani a fost externat. A lucrat si ca actor, jurnalist si chiar director de teatru. Este considerat un scriitor de dezvoltare personala prin povestile de viata pe care le prezinta, cel mai adesea prin intermediul calatoriilor de cunoastere. Este cel mai prezent scriitor in mediul online, avand chiar o aplicatie gratuita pe Itunes  care ii citeaza opera. Prima sa carte de succes se numeste Jurnalul unui mag  si este scrisa in urma unui pelerinaj. Cartea sa, Alchimistul, a fost tradusa in 80 de limbi si vanduta in aproximativ 210 milioane de exemplare. Alchimistul este o carte apreciata si de vedete, Pharrell Williams, intervievat de Oprah Winfrey, a explicat cum aceasta carte i-a schimbat viata. Recent scriitorul a marturisit ca Romania se va afla in noua lui carte, fiind impreisonat de tara noastra in care „ganduri vibreaza, ganduri se transfera.

ARTICOLE SIMILARE

Cardi B le sfătuiește pe adolescente să nu fumeze pentru a arăta „cool”

Andreea Damian

KATE MIDDLETON are gemene! Ce nume vor avea!

Rihanna lansează un brand de fashion de lux

Andreea Damian

Castelul Modei de la Chambord ⎥ Defilarea cavalerilor Celine

Ciocîrlan

Kate Middleton, exemplu de stil și eleganță la înmormântarea prințului Philip. Cât au costat rochia și bijuteriile ducesei

Andreea Damian

Cum arată fiica lui Tom Cruise la 15 ani. Ce transformare pentru Suri

Andreea Damian

Scrie un comentariu