Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Victorie în instanță pentru Meghan Markle

Meghan Markle a câștigat procesul cu tabloidul Mail on Sunday! Justiţia britanică i-a dat câştig de cauză soției prințului Harry, respingând apelul făcut de tabloid, care a fost condamnat pentru publicarea unei scrisori scrise de tatăl ei.

Ducesa de Sussex a salutat „victoria” justiţiei, capabilă să „remodeleze” industria tabloidelor.

„Ceea ce contează cel mai mult este că acum suntem suficient de curajoşi în mod colectiv pentru a remodela o industrie a tabloidelor care îi determină pe oameni să fie cruzi şi să profite de minciunile şi durerea pe care le creează”, a adăugat ea, scrie AFP.

Editorul ziarului Mail on Sunday, grupul Associated Newspapers Limited (ANL), a contestat în faţa Curţii de Apel de la Londra o decizie a justiţiei din februarie, potrivit căreia publicarea scrisorii de la Meghan a fost „vădit excesivă şi deci ilegală” şi a încălcat dreptul la viaţa privată. Acesta a reproşat în special judecătorului de la prima instanţă că s-a pronunţat fără un proces.

„Acest apel va fi respins”, a declarat joi judecătorul de apel. „Curtea de Apel îşi menţine decizia judecătorului potrivit căreia ducesa se putea aştepta în mod rezonabil să-i fie respectată intimitatea”, a adăugat el, subliniind că textul scrisorii era „personal, privat şi nu prezenta interes legitim pentru public”.

În această scrisoarecătre tatăl ei, publicată în 2018, la puţin timp de la căsătoria ei cu prinţul Harry, fosta actriţă americană în vârstă de 40 de ani i-a cerut tatălui ei Thomas Markle, 77 de ani, să înceteze să mai vorbească despre relaţia lor presei.

ARTICOLE SIMILARE

Brad Pitt și Angelina Jolie, sau „cel mai scump divorț din istoria Hollywoodului”

Andreea Damian

Un teatru din Berlin a fost construit din banii clasei muncitoare

Ciocîrlan

Românca Ioana Gomoi a făcut carieră în China! De ce nu se teme femeia de coronavirus?

Tabu Tabu

Laura Cosoi a primit o provocare gastronomică! Despre ce a fost vorba

Tabu Tabu

Cele mai bune remedii pentru arsuri solare

Andreea Damian

Primele Doamne ale Americii: O nouă expoziție explorează efectul lor durabil

Andreea Damian

Scrie un comentariu