Tabu
CULTURE

Workshop:MERIT SA MA IUBESC asa cum sunt, cu dr Nicoleta Svarlefus

Dr. Nicoleta Svarlefus te invita duminica 25 august la un workshop despre iubire. Numele acestuia este MERIT SA MA IUBESC asa cum sunt si isi propune sa combata toate temerile iubirii. 

“Totul pleaca din iubire si se intoarce in iubire. Aceasta este singura cale!” afirma cea care sustine ca pentru a-ti deschide tot mai mult inima si a-ti goli mintea, e nevoie de antrenament, de practica.  

In cadrul workshopului se vor imbratisa idei precum:  “Iubirea de sine se reflecta in iubirea manifestata fata de toti oamenii din viata ta si in toate rezultatele tale. Asa cum te iubesti pe tine, ii iubesti pe ceilalti. Iubirea si respectul de sine determina nivelul de implinire in orice domeniu de viata.

Daca inca mai conditionezi iubirea, este pentru ca iti pui conditii tie insuti, te critici si pui presiune pe tine, incercand sa fii perfect. Daca inca mai exista oameni in viata ta pe care nu ii poti accepta, ierta, iubi, este pentru ca inca mai sunt in tine aspecte pe care nu le poti integra si accepta. Si oricat te-ai stradui sa-ti reversi iubirea, neconditionat, in afara, nu functioneaza pana cand nu te iubesti pe tine total si complet. Tot ce e in afara este doar oglinda a ceea ce este inauntru.”, afirma dr Nicoleta Svarlefus.

In ceea ce priveste planuri de desfasurare, workshopul va avea loc prin expunere interactiva, exercitii, meditatii. Cu bucurie, usurinta, putere.

Evenimentul va avea loc duminica, 25 august 2013, 10:30- 19:00h (cu pauze mici de cafea si o pauza mare in jurul orei 14:30)

Iar pentru inscriere, trebuie sa trimiteti un e-mail la adresa [email protected] sau sa apelati 0758 088 168. (Isabela Cosneanu- organizator eveniment si responsabil inscrieri)

Numarul de locuri- limitat. Rezervarea unui loc este posibila doar prin completarea formularului de inscriere si a achitarii taxei de participare (partiale sau integrale).

ARTICOLE SIMILARE

ANDREEA MARIN a decis: RENUNTA!

Celebritati nascute pe 25 mai!

realitatea

Shania Twain face schimbări importante în carieră

Andreea Damian

Martin Scorsese a realizat un docu-rock despre turneul lui Bob Dylan – Rolling Thunder Revue

realitatea

#10YearChallenge. Fotografiile care ne arată că nu trebuie să râmânem indiferenţi degradării mediului

Andreea Damian

DINU PATRICIU a murit la Londra! R.I.P.

Scrie un comentariu