Tabu
Image default
FASHIONSlider

10 articole vestimentare feminine care îi irită pe bărbați

Există câteva tipuri de îmbrăcăminte pentru femei pe care bărbații, ca să spunem așa, nu le plac și nu le înțeleg. Dar uneori nu îndrăznesc să menționeze asta, sau consideră că este nepotrivit să le spună femeilor despre asta.

Am ales 10 piese vestimentare pe care trebuie să le evite o femeie dacă dorește să se bucure de admirația bărbaților.

Leggins și pantalonii lejeri

În ciuda credinței populare, pe bărbați nu îi deranjează femeile care poartă pantaloni. Dar există unele stiluri pe care nu le plac: pantaloni largi și leggins. Primii rup proporțiile corpului, iar colanții privează o femeie de misterul ei.

Rochii cămașă și rochii tricou

Când bărbații văd o femeie purtând așa ceva, încep să se întrebe ce este: o rochie sau un tricou imens? Și dacă a doua, de ce nu poartă pantaloni? În plus, acest stil se potrivește puținor oameni.

Pantaloni scurți peste dres negru

Aceasta este ceea ce jumătatea masculină nu va înțelege niciodată. Poate că pantalonii scurți au devenit mai mult decât îmbrăcăminte de vară conform femeilor, dar în mintea bărbaților arată ciudat cu cizme și pălării.

Haine roz

S-ar părea ciudat că bărbaților nu le place cea mai feminină culoare, dar este adevărat. Rozul are multe nuanțe, iar printre ele există și cele mai plăcute ochiului, cum ar fi bujorul, pudra sau cuarțul trandafiriu.

Paiete

O astfel de abundență de decorațiuni pe haine derutează bărbații și li se pare ceva excesiv. Ei asociază paietele cu Revelionul și cu copilăria, iar dacă partenera lor poartă așa ceva, s-ar putea să le fie frică să nu o atingă.

Volane

Dacă vă plac volanele și fundițele, este mai bine să evitați să le purtați la o întâlnire. După cum se dovedește, bărbații nu sunt mulțumiți de toate aceste lucruri excentrice drăguțe.

Hainele rupte

Un alt lucru pe care bărbații nu îl pot înțelege: blugi rupți și haine care arată neglijență. Deci, dacă iubitul tău nu este un fan al stilului grunge, este mai bine să nu-i testezi simțul modei.

Fuste mini

În mod surprinzător, fustele mini sunt pe lista hainelor antisexuale. Bărbații pur și simplu nu înțeleg fustele care nu ascund nimic.

Cizme Ugg

Deoarece sunt informe, cizmele Ugg și-au câștigat un nume prost în rândul bărbaților. Aceste cizme din lână adaugă volum picioarelor acolo unde nu ar trebui să fie. Și bărbații cred că arată ciudat.

Cizme cu platformă și toc

Aceste cizme li se par bărbaților prea agresive și stârnesc asocieri…cu stripteuze. Acest lucru este valabil și pentru pantofii de acest tip.

Ce găsesc bărbații atrăgător?

Sunt lucruri care rămân mereu la modă: blugi skinny cu tricouri simple, rochii de seară, fuste în formă de clopot, bluze cu nasturi și orice haine care nu arată ca produsul imaginației unui designer nebun. În plus, aceste haine arată de obicei scumpe și se potrivesc tuturor.

ARTICOLE SIMILARE

5 sfaturi pentru alegerea hainelor potrivite pentru un corp cu forme

Andreea Damian

Ce se întâmplă cu noul sezon Chefi la cuțite după plecarea chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Andreea Damian

Rihanna angajează modele care-i seamănă ca să testeze stiluri de sprâncene pentru ea

Andreea Damian

Leonardo DiCaprio propune soluţii pentru limitarea încălzirii globale într-un film prezentat la Cannes

Andreea Damian

Dita Von Teese pe coperta Harper-™s Bazaar Rusia

realitatea

Cea mai igienică tunsoare pe care să o ceri la salon

Andreea Damian

Scrie un comentariu