Tabu
BEAUTYSlider

“Ce-i în neregulă cu picioarele ei?”: Elle Macpherson atacată online pentru o poză de pe Instagram

Supermodelul Elle Macpherson a fost atacată de trolli online, cu remarci la adresa picioarelor sale care ar fi “urâte” și “înfiorătoare”, într-o reacție colectivă bizară, pe Instagram.

View this post on Instagram

Peace.

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Macpherson, în vârstă de 54 de ani, care și-a făcut recent publică relația cu noul ei controversat iubit care promovează o campanie anti-vaccinuri, a postat o poză cu picioarele ei goale, la piscină, cu titlul “Pace”. Doar că reacția oamenilor în mediul online nu a fost deloc pașnică. Unii dintre fanii lui Macpherson au inundat postarea de pe Instagram cu comentarii care îi descriu membrele ca fiind “slabe” și “ciudate”, comparându-le cu “niște bețe de înghețată” și întrebându-se “ce este în neregulă cu picioarele ei?”. Alții au sărit în apărarea fondatorului Super Elixr, certând trolii pentru reacția lor exagerată.

Elle Macpherson în Sydney, Australia.

Se presupune că valul de ură a venit imediat după ce Macpherson și-a finalizat divorțul primind în urma acestuia o sumă frumușică în valoare de aproape 80 de milioane de dolari și a apărut la brațul noului ei iubit, un medic britanic care luptă împotriva vaccinurilor, Andrew Wakefield (61 de ani). Wakefield a fost împiedicat să practice medicina încă din 2010, fiind unul dintre reprezentanții mișcării anti-vaccin care a legat în mod fals apariția rujeolei, oreionului și autismului la copiii care au fost vaccinați.

 

 

După ce Wakefield a publicat o lucrare controversată în 1998, rata de vaccinare a scăzut dramatic în Marea Britanie (de la aproximativ 90% la 70%). Teoriile sale au fost discreditate în 2004, după ce s-au dovedit a fi bazate pe “dovezi false”. Wakefield l-a susținut public pe președintele Donald Trump –  și își promovează acum campania anti-vaccinare puternic criticată în SUA.

Faptul că Macpherson l-a ales ca iubit a nemulțumit și nedumerit fanii uneia dintre cele mai frumoase femei din lume mai ales că alegerea ei pare să contrazică stilul său de viață extrem de sănătos care include și o dietă alcalină vegană.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să previi apariția cearcănelor

realitatea

Masca ar putea avea o continuare, cu un personaj feminin în rolul principal

Andreea Damian

4 ani fără Stela Popescu. Ce se întâmplă la mormântul marii actrițe

Andreea Damian

Loreen, câștigătoarea Eurovision 2012 și 2023, vine la București

Andreea Damian

Inspirații deco | Casa este organizată ca o nouă oază de verdeață

Andreea Damian

[ Globurile de Aur ] Șase nominalizări pentru filmul „Mank”

Ciocîrlan

Scrie un comentariu