Home > beauty > “Ce-i în neregulă cu picioarele ei?”: Elle Macpherson atacată online pentru o poză de pe Instagram

“Ce-i în neregulă cu picioarele ei?”: Elle Macpherson atacată online pentru o poză de pe Instagram

Supermodelul Elle Macpherson a fost atacată de trolli online, cu remarci la adresa picioarelor sale care ar fi “urâte” și “înfiorătoare”, într-o reacție colectivă bizară, pe Instagram.

Peace.

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Macpherson, în vârstă de 54 de ani, care și-a făcut recent publică relația cu noul ei controversat iubit care promovează o campanie anti-vaccinuri, a postat o poză cu picioarele ei goale, la piscină, cu titlul “Pace”. Doar că reacția oamenilor în mediul online nu a fost deloc pașnică. Unii dintre fanii lui Macpherson au inundat postarea de pe Instagram cu comentarii care îi descriu membrele ca fiind “slabe” și “ciudate”, comparându-le cu “niște bețe de înghețată” și întrebându-se “ce este în neregulă cu picioarele ei?”. Alții au sărit în apărarea fondatorului Super Elixr, certând trolii pentru reacția lor exagerată.

Elle Macpherson în Sydney, Australia.

Se presupune că valul de ură a venit imediat după ce Macpherson și-a finalizat divorțul primind în urma acestuia o sumă frumușică în valoare de aproape 80 de milioane de dolari și a apărut la brațul noului ei iubit, un medic britanic care luptă împotriva vaccinurilor, Andrew Wakefield (61 de ani). Wakefield a fost împiedicat să practice medicina încă din 2010, fiind unul dintre reprezentanții mișcării anti-vaccin care a legat în mod fals apariția rujeolei, oreionului și autismului la copiii care au fost vaccinați.

 

 

După ce Wakefield a publicat o lucrare controversată în 1998, rata de vaccinare a scăzut dramatic în Marea Britanie (de la aproximativ 90% la 70%). Teoriile sale au fost discreditate în 2004, după ce s-au dovedit a fi bazate pe “dovezi false”. Wakefield l-a susținut public pe președintele Donald Trump –  și își promovează acum campania anti-vaccinare puternic criticată în SUA.

Faptul că Macpherson l-a ales ca iubit a nemulțumit și nedumerit fanii uneia dintre cele mai frumoase femei din lume mai ales că alegerea ei pare să contrazică stilul său de viață extrem de sănătos care include și o dietă alcalină vegană.

Articole asemanatoare
boli de inimă
Picioarele groase feresc femeile de boli de inimă – studiu
tocuri
Ghidul de supraviețuire pe tocuri pentru petrecărețe
Elle Macpherson
Elle Macpherson, sfaturi de dietă și sport pentru femeile de peste 50 de ani
Elle Macpherson
Regimul care a ajutat-o pe Elle Macpherson să scape de oboseala cronică

Comenteaza acest articol

“Ce-i în neregulă cu picioarele ei?”: Elle Macpherson atacată online pentru o poză de pe Instagram

by realitatea   1 min
0