Tabu
Image default
HEALTH Slider

4 metode simple prin care scapi de mahmureala

Fie ca este vorba despre albele nopti de vara, zile de nastere, un meci al echipei favorite, sau o promovare mult asteptata, oamenilor le place sa strecoare in programul lor un motiv de sarbatoare. Indiferent de preferintele invitatilor, bauturile alcoolice sunt nelipsite. Insa, ce se intampla atunci cand curiozitatea te indruma sa-ti testezi, pentru prima data, rezistenta, ori, daca esti un party – animal experimentat, sa abuzezi de imunitatea la alcool glorios castigata? Vorbim despre neplacutul efect ce urmeaza starii de ebrietate, mahmureala, si despre modalitatile prin care il poti combate acasa.

Hidratarea intensa

Fie ca este vorba despre setea excesiva garantata cu care te vei trezi, sau despre starea de greata, procedura de inlaturare a starii de mahmureala poate fi inceputa cu o doza mare de apa sau de sucuri de fructe. Pe langa restabilirea confortului, hidratarea ajuta la inlaturarea durerilor de cap si a acelor simptome de greata sau  arsuri stomacale.

Aspirina

Fiind un medicament, aspirina nu trebuie consumata inainte de alcool, deoarece, pe langa riscurile existente, aspirina accelereaza starea de ebrietate. Cu toate acestea, pentru combaterea mahmurelii, aspirina este un tratament pe care ni-l putem administra cu incredere, in special impotriva durerilor de cap.

Mic-dejun consistent

Un mic dejun consistent nu in grasime, ci in alimente usor digerabile care nu necesita un efort prea mare din partea organismului, constituie primul pas eficient in tratarea  starii de mahmureala. Pe langa refacerea nivelului de vitamine pierdute prin consumul de alcool, un mic dejun consistent contribuie la diminuarea senzatiilor de arsura si aciditate stomacala. In plus, reusita depinde intr-o mare masura de ritmul de refacere a organismului, iar acest proces poate fi facilitat printr-o alimentatie echilibrata.

Muraturile

Asa cum alimentele acre sunt folosite pentru “a taia greata” muraturile sunt consumate in lupta cu mahmureala. Pe langa acelasi efect de a elimina starea de greata, muraturile neutralizeaza alcoolul si restabilesc metabolizarea prin aportul de vitamina C.

Pe langa toate acestea mai avem un sfat: Rezista! O sa treaca!…si pana data viitoare vei fi uitat suficient de mult incat sa o iei de la capat! De data aceasta, mai pregatit.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai dificile 6 părți ale unei relații și cum să le depășești

Andreea Damian

Helen Mirren, diva sexy la 76 de ani. Cum reușește?

Andreea Damian

Test rapid de coronavirus, cu produse din bucătărie

Tabu Tabu

Festivaluri de film importante își unesc forțele pentru un eveniment gratuit pe YouTube

Andreea Damian

Adrian Mutu, surprins în timp ce se săruta cu un bărbat

Andreea Damian

Reteta dietetica – Dovlecei cu carne la gratar!

realitatea

Scrie un comentariu