Tabu
Image default
LIFE & LOVE Slider

9 semne că ai o relație perfectă, chiar dacă nu crezi asta

Este total firesc ca, din când în când, oamenii să se îndoiască de relația lor și să se întrebe dacă este „așa cum ar trebui să fie”. Familia ta poate fi diferită de familia în care ai crescut și acest lucru este, de asemenea, în regulă.

Experții au păreri diferite cu privire la motivul pentru care multe cupluri nu respectă stereotipurile și sunt încă fericite.

Nu vorbiți mult

Puteți fi împreună mult timp. Nu te simți incomod și nu trebuie să vorbești tot timpul. Experții cred că acele cupluri care nu comunică foarte mult au o legătură foarte specială.

Mergeți în vacanțe separat

Numărul persoanelor care pleacă în vacanță fără partenerii lor este în creștere, aproximativ o treime dintre adulții americani recunoscând că pleacă în excursii singuri. Acest obicei poate chiar să vă întărească relația: dacă îți iubești cu adevărat partenerul, îți va fi dor de el. În același timp, amândoi puteți face orice vreți. De exemplu, poți merge și vizita muzee în timp ce partenerul este undeva urcând munți.

Partenerul tău nu petrece timp cu familia ta

Dacă părinții și partenerul tău se înțeleg bine, este minunat. Dar este mult mai puțin plăcut dacă nu se plac. Totuși, aceasta nu trebuie să fie o sursă de conflict. Partenerul tău nu trebuie să ia parte la cine de familie cu părinții, dar fii sigură el îți iubește și îți respectă rudele. Trebuie doar să stabiliți regulile de bază.

Aveți opinii și interese diferite

Interesele comune pot ajuta oamenii să-și ignore problemele și să stea într-o o relație care nu mai este viabilă. Psihologii cred că majoritatea dintre noi avem nevoie de cineva diferit de noi, pentru a ne face puternici și pentru a ne face viața mai frumoasă.

Vă certați des.

Uneori, când sunteți foarte supărați unul pe celălalt, vă certați. Specialiștii spun că oamenii pe care îi iubim cel mai mult, profită la maximum de emoțiile noastre negative. Pe de altă parte, conflictele sunt bune pentru relații, deoarece indică faptul că amândoi trebuie să schimbați ceva. Este important să poți pune capăt conflictelor într-o notă pozitivă și să-ți recunoști greșelile.

Dormiți separat.

Dormiți separat pentru că unul dintre voi sforăie în somn, iar celălalt se trezește la cel mai mic zgomot. Tot mai multe cupluri dorm separat în zilele noastre. Oamenii de știință de la Universitatea de Stat din Ohio demonstrează că somnul e mai sănătos.

Nu aveți copii.

Amândoi acceptați acest fapt și este în regulă pentru amândoi. Cuplurile fără copii sunt adesea mai fericite decât cele care au copii, arată studiile.

Petreceți mai puțin timp împreună decât ți-ai dori

Nu puteți petrece mult timp împreună, dar nu îți face griji: ai încredere în partener și ești sigură de sentimentele lui. Desigur, este important să fiți împreună, dar, potrivit psihologilor, modul în care îl petreceți este mult mai important. Faceți ceva care să vă facă pe amândoi fericiți.

Vă exprimați sentimentele în moduri diferite.

Pentru unul dintre voi, cuvintele sunt importante, pentru celălalt – acțiunile, îmbrățișările și alte lucruri sunt importante.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai sigure și cele mai periculoase ţări pentru călătorii în 2020

Andreea Damian

Britney Spears, nevoită să renunțe la carieră. A ajuns într-o situație dramatică

Andreea Damian

Atena: Un cap din marmură al zeului Hermes, descoperit pe o stradă circulată

Ciocîrlan

Tromboza | Ce este și cum să recunoaștem primele simptome?

Andreea Damian

Beyonce a pregătit o surpriză imediat după lansarea documentarului Homecoming

Andreea Damian

Idei de călătorie. Cu trenul prin Europa

Andreea Damian

Scrie un comentariu