Tabu
LIFE & LOVE Slider

9 semne că ai o relație perfectă, chiar dacă nu crezi asta

relație

Este total firesc ca, din când în când, oamenii să se îndoiască de relația lor și să se întrebe dacă este „așa cum ar trebui să fie”. Familia ta poate fi diferită de familia în care ai crescut și acest lucru este, de asemenea, în regulă.

Experții au păreri diferite cu privire la motivul pentru care multe cupluri nu respectă stereotipurile și sunt încă fericite.

Nu vorbiți mult

Puteți fi împreună mult timp. Nu te simți incomod și nu trebuie să vorbești tot timpul. Experții cred că acele cupluri care nu comunică foarte mult au o legătură foarte specială.

Mergeți în vacanțe separat

Numărul persoanelor care pleacă în vacanță fără partenerii lor este în creștere, aproximativ o treime dintre adulții americani recunoscând că pleacă în excursii singuri. Acest obicei poate chiar să vă întărească relația: dacă îți iubești cu adevărat partenerul, îți va fi dor de el. În același timp, amândoi puteți face orice vreți. De exemplu, poți merge și vizita muzee în timp ce partenerul este undeva urcând munți.

Partenerul tău nu petrece timp cu familia ta

Dacă părinții și partenerul tău se înțeleg bine, este minunat. Dar este mult mai puțin plăcut dacă nu se plac. Totuși, aceasta nu trebuie să fie o sursă de conflict. Partenerul tău nu trebuie să ia parte la cine de familie cu părinții, dar fii sigură el îți iubește și îți respectă rudele. Trebuie doar să stabiliți regulile de bază.

Aveți opinii și interese diferite

Interesele comune pot ajuta oamenii să-și ignore problemele și să stea într-o o relație care nu mai este viabilă. Psihologii cred că majoritatea dintre noi avem nevoie de cineva diferit de noi, pentru a ne face puternici și pentru a ne face viața mai frumoasă.

Vă certați des.

Uneori, când sunteți foarte supărați unul pe celălalt, vă certați. Specialiștii spun că oamenii pe care îi iubim cel mai mult, profită la maximum de emoțiile noastre negative. Pe de altă parte, conflictele sunt bune pentru relații, deoarece indică faptul că amândoi trebuie să schimbați ceva. Este important să poți pune capăt conflictelor într-o notă pozitivă și să-ți recunoști greșelile.

Dormiți separat.

Dormiți separat pentru că unul dintre voi sforăie în somn, iar celălalt se trezește la cel mai mic zgomot. Tot mai multe cupluri dorm separat în zilele noastre. Oamenii de știință de la Universitatea de Stat din Ohio demonstrează că somnul e mai sănătos.

Nu aveți copii.

Amândoi acceptați acest fapt și este în regulă pentru amândoi. Cuplurile fără copii sunt adesea mai fericite decât cele care au copii, arată studiile.

Petreceți mai puțin timp împreună decât ți-ai dori

Nu puteți petrece mult timp împreună, dar nu îți face griji: ai încredere în partener și ești sigură de sentimentele lui. Desigur, este important să fiți împreună, dar, potrivit psihologilor, modul în care îl petreceți este mult mai important. Faceți ceva care să vă facă pe amândoi fericiți.

Vă exprimați sentimentele în moduri diferite.

Pentru unul dintre voi, cuvintele sunt importante, pentru celălalt – acțiunile, îmbrățișările și alte lucruri sunt importante.

ARTICOLE SIMILARE

Echipa Trump încearcă să „modernizeze” parcurile naționale, cu internet nelimitat și livrări Amazon

Dora Constantinovici

Oamenii de știință sugerează că persoanele cu burtică au creierul mai mic

Andreea Damian

Melanie Griffith arată uimitor la 61 de ani, dar mama sa de 88 de ani o întrece

Andreea Damian

Life style – sau ce stil de alimentatie mi se potriveste?

realitatea

Justin Timberlake a dezvăluit numele piesei inspirate de relația lui cu Britney

Andreea Damian

Horia Brenciu nu mai vorbește cu fratele lui de ani de zile. Motivul halucinant!

Tabu Tabu

Scrie un comentariu