Tabu
LIFESTYLESlider

Meghan Markle a fost botezată în ritul Bisericii Anglicane, în secret

Logodnica Prințului Harry, actrița Meghan Markle, a fost botezată în ritul Bisericii Anglicane în cadrul unei ceremonii secrete oficiată de arhiepiscopul de Canterbury. Ceremonia a durat 45 de minute şi a avut loc la Capela Regală marţi seară, în prezenţa viitorului ei soț.

Regina Elisabeta a II-a, care este bunica prințului Harry dar și conducătorul oficial al Bisericii Anglicane, a lipsit însă de la ceremonie.

Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, va oficia şi slujba cununiei religioase ce va avea loc pe 19 mai, în capela bisericii St. George aflată pe domeniul Castelului Windsor.

Viitoarea mireasă a fost botezată cu apă sfinţită provenind din Râul Iordan, notează cotidianul britanic Metro. Meghan Markle, care era membră a comunităţii protestante şi a urmat cursurile unui liceu catolic, urma să se convertească la Biserica Anglicană în viitorul apropiat.

Decizia luată de Meghan Markle de a fi botezată şi confirmată în ritul Bisericii Anglicane înainte de nuntă este considerată un act de respect faţă de credinţa religioasă puternică a reginei Elisabeta a II-a şi faţă de tradiţiile existente în rândul familiei regale britanice.

 

ARTICOLE SIMILARE

Transformări INCREDIBILE ale cântăreţelor autohtone, de la DEBUT până în prezent

Premiile Oscar 2021 | Gala, transmisă din mai multe locuri. Când vor fi anunțate nominalizările

Andreea Damian

Nadine s-a mutat din România. Motivul pentru care a plecat brusc din țară

Andreea Damian

Conferinta FOOD is MEDICINE – ce trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi

realitatea

Ultimul sezon din Urzeala tronurilor va conține cea mai mare scenă de luptă din istoria televiziunii

Andreea Damian

Quentin Tarantino s-a întors la Cannes după 25 de ani de la premiera filmului Pulp Fiction

Andreea Damian

Scrie un comentariu