Home > Slider > Fiica lui Michael Jackson și-a făcut debutul în cinematografie

Fiica lui Michael Jackson și-a făcut debutul în cinematografie

michael jackson

Fata regretatului Michael Jackson, Paris, și-a îndeplinit visul din copilărie de a deveni actriță și a semnat primul contract pentru „Gringo”, un lung-metraj regizat de Nash Edgerton. Premiera filmului a avut loc miercuri seară, în Los Angeles.

Tânăra de 19 ani a pășit pe covorul roșu alături de Charlize Theron, Joel Edgerton, Thandie Newton și Amanda Seyfried. Fotografii au surprins-o foarte încrezătoare, dar cu pielea plină de tatuaje, ceea ce a atrat multe remarci negative.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, marca Valentino, cu decolteu adânc, Paris Jackson s-a comportat ca o divă. Aceasta a sosit la eveniment însoțită de fratele ei mai mare, Prince Jackson.

Paris a mărturisit că este „în sfârşit împăcată cu felul în care arată“, dar a făcut un apel către fanii ei pe care îi roagă să nu-i mai editeze fotografiile pentru a-i face pielea să pară mai deschisă sau mai închisă la culoare. „Apreciez tot ce faceţi pentru mine, mă bucur de fiecare fotografie prelucrată pe care o văd. Dar vă rog încetaţi să-mi mai modificaţi culoarea pielii pentru a mă face să par mai albă sau mai închisă la ten. Sunt ceea ce sunt. Sunt conştientă de felul în care arăt şi în sfârşit sunt fericită în pielea mea“, le-a scris transmis tânăra celor 1,36 milioane de fani care îi urmăresc activitatea pe Twitter.

„Gringo: Amator în misiune”, în cinematografele din România, din 16 martie

Un mix antrenant de umor negru, acțiune accelerată și intrigă dramatică, „Gringo: Amator în misiune” se desfășoară în Mexic, unde Harold Soyinka, un om de afaceri mediocru, ajunge la mila trădătorilor lui colegi de corporație, a unui traficant de droguri local și a unui mercenar cu acute procese de conștiință. Trecut de la cetățean model în tabăra celor mai căutați criminali, Harold are nevoie de mult noroc pentru a supraviețui situației extrem de periculoase. Însă acțiunile lui ridică întrebarea: Și-a pierdut mințile sau totul face parte dintr-o strategie foarte inteligentă?

 

 

 

Articole asemanatoare
michael jackson
De ce Michael Jackson purta haine mai mici la sfârșitul spectacolelor sale
michael jackson
Johnny Depp pregătește un musical „neautorizat” despre Michael Jackson
Michael Jackson
Un film despre Michael Jackson, în pregătire
michael jackson
Dezvăluiri incredibile. Michael Jackson era „bolnav mintal”

Comenteaza acest articol

Fiica lui Michael Jackson și-a făcut debutul în cinematografie

by Andreea Damian   1 min
0