Home > Slider > Fiica lui Michael Jackson și-a făcut debutul în cinematografie

Fiica lui Michael Jackson și-a făcut debutul în cinematografie

michael jackson

Fata regretatului Michael Jackson, Paris, și-a îndeplinit visul din copilărie de a deveni actriță și a semnat primul contract pentru „Gringo”, un lung-metraj regizat de Nash Edgerton. Premiera filmului a avut loc miercuri seară, în Los Angeles.

Tânăra de 19 ani a pășit pe covorul roșu alături de Charlize Theron, Joel Edgerton, Thandie Newton și Amanda Seyfried. Fotografii au surprins-o foarte încrezătoare, dar cu pielea plină de tatuaje, ceea ce a atrat multe remarci negative.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, marca Valentino, cu decolteu adânc, Paris Jackson s-a comportat ca o divă. Aceasta a sosit la eveniment însoțită de fratele ei mai mare, Prince Jackson.

Paris a mărturisit că este „în sfârşit împăcată cu felul în care arată“, dar a făcut un apel către fanii ei pe care îi roagă să nu-i mai editeze fotografiile pentru a-i face pielea să pară mai deschisă sau mai închisă la culoare. „Apreciez tot ce faceţi pentru mine, mă bucur de fiecare fotografie prelucrată pe care o văd. Dar vă rog încetaţi să-mi mai modificaţi culoarea pielii pentru a mă face să par mai albă sau mai închisă la ten. Sunt ceea ce sunt. Sunt conştientă de felul în care arăt şi în sfârşit sunt fericită în pielea mea“, le-a scris transmis tânăra celor 1,36 milioane de fani care îi urmăresc activitatea pe Twitter.

„Gringo: Amator în misiune”, în cinematografele din România, din 16 martie

Un mix antrenant de umor negru, acțiune accelerată și intrigă dramatică, „Gringo: Amator în misiune” se desfășoară în Mexic, unde Harold Soyinka, un om de afaceri mediocru, ajunge la mila trădătorilor lui colegi de corporație, a unui traficant de droguri local și a unui mercenar cu acute procese de conștiință. Trecut de la cetățean model în tabăra celor mai căutați criminali, Harold are nevoie de mult noroc pentru a supraviețui situației extrem de periculoase. Însă acțiunile lui ridică întrebarea: Și-a pierdut mințile sau totul face parte dintr-o strategie foarte inteligentă?

 

 

 

Articole asemanatoare
michael jackson
Michael Jackson, târât într-un nou conflict, la 9 ani de la moartea sa
Vedete nascute pe 29 august!
Remember Michael Jackson: Cinci videoclipuri de neuitat
Ce voia să spună autorul: Top 10 piese neinteligibile

Loading...

Comenteaza acest articol

Fiica lui Michael Jackson și-a făcut debutul în cinematografie

by Andreea Damian   1 min
0