Tabu
PEOPLESlider

Kate Beckinsale face yoga cu capre

Se pare că frumoasa Kate Beckinsale, în vârstă de 45 de ani, urmează un program mai puțin obișnuit prin care se menține în formă. Știm cu toții la ce trucuri bizare apelează unele vedete ca să prevină apariția ridurilor și a kilogramelor în plus. Dar ceea ce face Kate Beckinsale le întrece pe toate.

Beckinsale face yoga cu… capre! Reţeta ei secretă pentru menţinerea siluetei a fost dezvăluită săptămâna trecută, când actrița și-a serbat ziua de naștere. Se pare că simpatica behăitoare o ajută să rămână zveltă și tonifiată.

Tabloidele de peste hotare au făcut deja multe glumițe pe seama ei, și asta pentru că invitatul special la petrecerea ei a fost un țap drăgut și jucăuș, care o învață să se relaxeze şi să facă mişcările necesare de subţiere a taliei şi tonifiere a musculaturii.

La şedinţa de două ore de exerciţii cu capra în spate au participat şi fostul iubit Michael Sheen şi fiica lui Kate, Lily. Ceea ce i-a amuzat la culme pe fanii celor doi actori a fost micul incident care le-a stricat ședința: emoţionată, capra din spatele lui Sheen și-a făcut nevoile pe el.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată noua locuință a Claudiei Iosif, în care s-a mutat după despărţirea de Dorian Popa

Andreea Damian

Kristen Bell spune că doar două cuvinte îi țin căsnicia în viață

Andreea Damian

Refugiata din Sudan uimește lumea modei

Andreea Damian

Primul scandal al Primei Doamne a SUA

Andreea Damian

Starul săpunului

Ciocîrlan

Gina Pistol nu își mai alăptează fetița. Ce a pățit iubita lui Smiley

Andreea Damian

Scrie un comentariu