Tabu
BEAUTYPEOPLESlider

Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață

Regina Elisabeta a II-a folosește aceeași ojă și nuanță de 29 de ani. Este vorba despre rozul pal din colecţia Essie, care poartă numele „Ballet Slippers” și care costă 9 dolari. Vedete precum Barbara Streisand, Salma Hayek sau Jennifer Lopez au purtat-o pe covorul roşu. Meghan Markle a purtat-o și ea în ziua nunții.

Personalitățile din familia regală nu au voie să poarte decât culori naturale pe unghii la aparițiile publice, suverana ținând mult la acest lucru. Dar ducesa de Sussex a reușit să calce din nou pe bec, luni seară, la gala Premiilor British Fashion din Londra.

Soția prințului Harry a urcat pe scenă pentru a înmâna trofeul pentru „designerul anului” lui Clare Waight Keller, creatoarea rochiei sale de mireasă. Pentru această ocazie, Meghan a îmbrăcat o rochie neagră, pe un umăr, creată de casa de modă Givenchy, care-i punea în evidență burtica de gravidă.

A comis-o grav din cauza manichiurii, pentru că fosta actriță și-a vopsit unghiile într-o culoare foarte îndrăzneață: negru. Conform protocolului regal, Meghan Markle ar fi trebuit să poarte culori nude. A reușit totuși să armonizeze ținuta cu bijuterii minimaliste, o coafură simplă și un make-up natural.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ce nume a ales Vlăduța Lupău pentru bebelușul ei: „Este un nume din Biblie”

Andreea Damian

Jessica Capshaw și Sarah Drew părăsesc serialul Grey’s Anatomy

Andreea Damian

Alina Sorescu, victorie uriaşă în instanţă! Ce au decis magistraţii

Andreea Damian

Ana Morodan, primele declarații după ce a fost condamnată la închisoare

Andreea Damian

Tendința Hygge | Inspirații decorative pentru un interior confortabil

Andreea Damian

Lady Gaga și Bradley Cooper s-au dat de gol! Au fost prinși când se sărutau

Andreea Damian

Scrie un comentariu