Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Macauley Culkin e din nou „singur acasă”, după 28 de ani

Macaulay Culkin a intrat din nou în pielea personajului Kevin McCallister, într-o variantă cu 28 de ani mai în vârstă. De data aceasta pentru o reclamă senzațională pentru Google.

Actorul în vârstă de 38 de ani l-a interpretat din nou pe simpaticul puști care le vine de hac hoților. Într-un videoclip de un minut, personajul lui Culkin se întoarce în casa copilăriei şi retrăieşte scene importante din filmul de succes „Home Alone/Singur acasă”. Kevin este din nou singur acasă, unde a fost uitat de părinţii care au plecat să îşi petreacă Crăciunul în altă parte.

„V-aţi întrebat vreodată cum ar arăta Kevin McCallister adult? Nici eu. Dar, dacă sunteţi curioşi, vă sfătuiesc ferm să vă uitaţi la această reclamă”, a scris actorul pe contul său de pe platforma de micro-blogging Twitter, subliniind că este vorba despre o reclamă pentru Google Assistant.

Kevin a avut parte de o adevărată aventură şi a fost nevoit să se folosească de ingeniozitate pentru a alunga tâlharii. Aproape 3 decenii mai târziu nu trebuie decât să dea o comandă vocală către Google şi treaba e ca şi rezolvată.

Publicată miercuri seară, reclama a devenit în doar câteva ore virală, cu peste 6 milioane de vizualizări.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Familia Fodor , dezvăluiri neașteptate despre vacanța în Grecia

Tabu Tabu

Ce sexy e soacra lui Velea! Denise Iacobescu și-a sărbătorit ziua cu familia și prietenii

Tabu Tabu

Lavinia, criticată aspru de fanele ei

Tabu Tabu

Ard „plămânii planetei”. Record de incendii în pădurea amazoniană

Andreea Damian

Au fost lansate primele fotografii din noul sezon „Bridgerton”

Andreea Damian

Scrie un comentariu