Tabu
PEOPLESlider

Gwyneth Paltrow, exploatată de un bărbat

Gwyneth Paltrow spune că își amintește „foarte clar” ce s-a întâmplat în Deer Valley, acum trei ani. Ea ar fi fost cea lovită din spate de schiorul care a dat-o în judecată luna trecută. Actrița l-a chemat și ea în instanță pe bărbatul care i-a intentat proces pentru că l-ar fi rănit pe o pârtie de schi.

Terry Sanderson, în vârstă de 72 de ani, susține s-a ales cu o contuzie cerebrală severă și mai multe coaste rupte, după accidentul din 2016 din Deer Valley, Utah. Sanderson îi cere vedetei despăgubiri în valoare de 3,1 milioane de dolari pentru că a fugit de la locul accidentului. Ba mai mult, actriţa nici măcar nu s-ar fi scuzat.

Gwyneth Paltrow susține însă că ea a fost victima în respectiva zi, nu Sanderson. În dosarul depus de avocaţii ei se arată că a fost lovită din spate de Sanderson, care s-a scuzat şi a asigurat-o că nu s-a rănit. „Nu a fost doborât. Imediat după ciocnire, stătea în picioare şi a vorbit cu doamna Paltrow. Ea şi-a exprimat supărarea că a lovit-o, iar el s-a scuzat”.

Acum, Paltrow vrea despăgubiri simbolice, în valoare de 1 dolar, deoarece ar fi suferit răni superficiale, dar şi plata taxelor şi a onorariului avocatului. „Actrița a fost atât de supărată încât a renunțat să mai schieze în acea zi, deși era încă devreme”, au mai spus avocații vedetei. Aceasta a declarat că „schia cu atenție” în acea zi și făcea  „viraje scurte” pentru a rămâne în spatele copiilor ei, care luau lecții de schi pe pârtia pentru începători Bandana. Eroina din „Iron Man” și „Shakespeare in Love” crede că bărbatul doar profită de faptul că este celebră şi bogată, când de fapt ea este victima.

ARTICOLE SIMILARE

Mariah Carey a slăbit enorm după ce și-a micșorat stomacul și a pozat sexy

Andreea Damian

Trucul cu care să eviți transferul rujului pe masca de protecție

Andreea Damian

Kate Middleton, apariție de vis la Premiile BAFTA, într-o rochie pe care a mai purtat-o la gala din 2019

Andreea Damian

Hepatita ar putea fi eliminată complet până în anul 2030

Andreea Damian

Meghan Marke și prințul Harry se întorc în Marea Britanie? O nouă înțelegere pentru Megxit

Andreea Damian

O nouă veste dureroasă despre Bruce Willis. Boala lui a avansat, iar diagnosticul este altul, mai grav

Andreea Damian

Scrie un comentariu