Tabu
CULTURESlider

Patreon ar putea să înceapă să ofere împrumuturi creatorilor, printre alte servicii noi

Patreon, platforma de fani bazată pe abonamente, urmărește o serie de noi servicii pentru a sprijini creatorii – inclusiv să ofere împrumuturi la un moment dat, a declarat CEO-ul – Jack Conte.

Conte, vorbind la Variety’s Entertainment & Technology Summit din L.A., a declarat că Patreon are în vedere modalități de a oferi finanțare de capital și alte servicii financiare artiștilor, precum și servicii precum asigurările de sănătate și asistența pentru resurse umane. „Nimeni nu construiește ceva pentru creatori chiar acum”, a spus Conte. „Este atât de greu pentru creatori să obțină un împrumut”, a spus Conte. El a vorbit despre dificultățile sale de a obține un împrumut pentru locuință când era un muzician indie în trupa Pomplamoose alături de soția sa, Nataly Dawn. Banca a vrut să vadă care sunt vânzările lui Conte; “Am trimis rapoartele de vânzări iTunes la bancă”, a spus el.

În 2019, Patreon se așteaptă să distribuie peste 500 de milioane de dolari în fondurile creatorilor din întreaga lume. Creatorii pot face de 50-100 de ori mai mulți bani pe Patreon în comparație cu ceea ce generează prin intermediul altor servicii, a spus Conte. “Artiștii ar trebui să fie compensați corect pentru munca lor”, a spus el. „Este un sistem economic mult mai bun de a finanța oamenii care fac internetul viu și interesant.” Ședința a fost moderată de Janko Roettgers, corespondent senior al Silicon Valley.

ARTICOLE SIMILARE

Probleme pentru Emily Burghelea la anunțarea sexului celui de-al doilea bebeluș

Andreea Damian

Monica Lewinsky a vorbit despre “o avalanșă a durerii” în urma relației cu Clinton

realitatea

Charlize Theron oferă noi detalii despre noaptea în care mama sa i-a ucis tatăl: „Nu mi-e rușine”

Andreea Damian

Weekend Sessions revine din mai la Grădina Botanică din București

Andreea Damian

A murit GABRIEL GARCIA MARQUEZ

Obiceiuri sanatoase la micul dejun, pranz si cina

realitatea

Scrie un comentariu