Tabu
PEOPLESlider

Catrinel Menghia Marlon, sfaturi pentru a preveni coronavirusul

Îndrăgita actriță româncă ce anul trecut a fost în România pentru promovarea peliculei “La Gomera”, în care a jucat, și-a luat în serios statutul de persoană publică. Catrinel Menghia Marlon a publicat pe rețelele de socializare un mesaj important cu sfaturi pentru cei care o urmaresc. Actrița care se află de ani de zile în Italia, unde are o carieră impresionantă, a publicat un mesaj important pe rețelele de socializare, pentru a preveni CoronaVirus.

„Pentru prietenii mei virtuali … #Coronavirus. Fiecare persoană infectată ar putea răspândi infecția și este posibil că o persoană să poată răspândi infecția înainte să știe că este bolnavă 😔. Ce poate doborî milioane de români? Mare atenţie! oprește-te puțîn și privește în jur Rămâi acasă‼️Recomand. Inamicul de bătut aici este nivelul de contaminare . Cel mai trist e să vedem tineri fără responsabilitate socială. Ps. Am prieteni care s-au îmbolnăvit , este teribil , nu subestimați preventiunile”, a scris Catrinel pe profilul sau de instagram.

Anul trecut actrița a fost în România pentru a promova filmul “LaGomera”, în regia lui Corneliu Porumboiu. Momentan actrița are un alt proiect care se face în Franța, însă filmările s-au sistat pentru moment. tru a preveni CoronaVirus care face ravagii peste tot în lume.

ARTICOLE SIMILARE

Laura Cosoi, în lacrimi la televizor! Drama actriței

Andreea Damian

Sound of Bucharest se reprogramează pentru anul viitor

Andreea Damian

Copacul plantat ca simbol al prieteniei dintre Donald Trump și Macron a murit

realitatea

Tendințe de manichiură pentru sezonul iarnă 2021/2022

Andreea Damian

The Guardian, despre nunțile opulente din Țara Oașului

Andreea Damian

15 vedete din zilele noastre care seamănă cu starurile din trecut

Andreea Damian

Scrie un comentariu