Tabu
Image default
PEOPLESlider

Laura Cosoi, în lacrimi la televizor! Drama actriței

Laura Cosoi nu poate trece peste moartea tatălui ei, Marius Cosoi, răpus de Covid-19 în luna noiembrie a anului trecut. Deși au trecut aproape 3 luni de atunci, vedeta este încă devastată de pierderea părintelui.

Actrița a făcut o serie de mărturisiri sfâșietoare despre experiența cumplită prin care a trecut în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Tata împlinise 70 de ani. Era puternic! Era diabetic, într-adevăr, de asta eu eram atunci într-o permanentă criză, eram însărcinată, eram stresată din cauza tatei. Se întâmpla pe la început, prin martie, cu covidul. M-am gândit că-i poate fi fatal. El nu avea prea multă grijă, ieșea din casă, se ducea la cumpărături… Era cu risc. Mă bușea plânsul după ce închideam telefonul, după o convorbire cu tatăl meu. Iar pe 17 noiembrie m-a sunat să-mi spună, mai în râs, că a ieșit pozitiv la test. Vorbeam atunci cu Andreea Raicu… El părea asimptomatic. Nu avea febră, nu avea dureri… Era un bărbat activ, sportiv, avea ore la școală cu echipa de baschet juniori. Era surâzător”, a dezvăluit Laura Cosoi.

Vedeta și-a continuat apoi povestea, cu lacrimi în ochi: „A fost foarte greu. Starea lui s-a degradat. Dimineața era bine, peste câteva ore nu mai era. L-am dus la București. Când ni s-a spus că trebuie să găsim un pat de ATI am avut un șoc. Nu mai putea să vobească. A stat o săptămână în spital… S-a stins! Am apucat să vorbesc cu el sâmbătă seara. Nu m-am gânsit ce se va întâmpla… S-a uitat la mine și mi-a spus că-mi mulțumește pentru tot. Mi-a zis că o să vedem ce va fi. Atunci am simțit că…”.

Tatăl Laurei Cosoi era un fost sportiv respectat în Iași

Marius Cosoi, tatăl actriței Laura Cosoi, a murit la vârsta de 70 de ani, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. În tinerețe, a fost jucător de baschet, iar apoi a devenit managerul și antrenorul echipei de baschet feminin Politehnica Iași, pe care a și înființat-o, scrie capital.ro. În anul 2017, echipa a fost retrasă din campionatul primei ligi și nu a mai fost înscrisă pentru stagiunea 2017-2018, din lipsa fondurilor. De asemenea, Marius Cosoi a fost profesor de sport la Colegiul Național Iași, înainte de a se pensiona

ARTICOLE SIMILARE

Tocuri cui și o fustă de 4.000 de dolari: costumul de grădinărit al Melaniei Trump

realitatea

New York Times dedică prima pagină victimelor coronavirusului: a umplut-o cu nume de persoane decedate

Andreea Damian

Fostul soţ al Monicăi Bellucci s-a recăsătorit. Aleasa lui, un model de doar 21 de ani

Andreea Damian

Channing Tatum revine pe marele ecran, după 4 ani de absență

Andreea Damian

Un zbor a fost întârziat de bărbați ultra-ortodocși care au refuzat să stea lângă femei

realitatea

Kim Kardashian pregătește un documentar

Andreea Damian

Scrie un comentariu