Tabu
CULTUREPEOPLESliderVideo

Inna a filmat acasa la ea pentru noul sau videoclip

Cunoascută în toată lumea, Inna sau Elena Alexandra Apostoleanu (33 de ani) pe numele ei adevărat, a avut o surpriză pentru fanii ei zilele trecute. Cel mai nou videoclip al său, filmat la piesa “Sober” a fost filmat în cel mai drag și intim loc al solistei și anume, acasă, în apartamentul său.
Solista este o nonconformistă și acum fanii ei o pot vedea și în intimitate, purtând haine sexy prin priopriul apartament. Videoclipul piesei a fost regizat de Bogdan Păun și filmat de Alexandru Mureșan – NGM Creative, producție video Loops Production. Echipa de beauty a Innei a fost formată din Anca Buldur (make-up), Adonis Enache (hair), RDStyling (s-au ocupat de ținute). ”A fost o experiență neobișnuită pentru mine, să filmez cu doar 3 persoane și la mine în casă, dar sunt mulțumită de rezultat.

inna a filmat acasa la ea
inna a filmat acasa la ea

”Sober” este una dintre piesele dragi mie și sper să vă facă să vă distrați, chiar și în casă”, a povestit Inna. Videoclipul este filmat alb negru și a strâns mulți doritori să o vadă pe solistă în intimitatea căminului ei. Piesa a fost compusă de Joachim Walker (Coldabank), Jordan Shaw, Fridolin Walcher și produsă de Freedo (Fridolin Walcher), același producător care a compus și cel mai recent single al artistei ”Not My Baby”, care a avut peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube. Artista a lansat de curând o variantă live, specială pentru Untold OverNight.

ARTICOLE SIMILARE

Ce trebuie să faci ca să ai o viață sexuală mai ecologică?

Andreea Damian

Devino propriul tau Make-up Artist in 12 saptamani de cursuri AFTER WORK

realitatea

Eva Longoria face 45 de ani! 10 lucruri despre actriță

Tabu Tabu

Actrița din „Grey’s Anatomy” se alătură distribuției „Sex and the City”

Andreea Damian

Bucharest Fashion Week 2014, ziua 4

Muzeul Grammy va prezenta prima expoziție în memoria Amy Winehouse din SUA

realitatea

Scrie un comentariu