Tabu
PEOPLESlider

Dovada indubitabilă că Jennifer Aniston speră la o împăcare cu Brad Pitt

Jennifer Aniston încă poartă inelul de logodnă primit de la Brad Pitt la sfârșitul anilor ’90.

Deși relația lor s-a destrămat în 2004, se pare că actrița din „Prietenii tăi” încă se gândește la fostul ei soț. Nu este un secret faptul că actorii s-au reunit anul acesta la gala premiilor SAG și au avut parte de un moment de tandrețe. Dar mai uimitor e faptul că Jennifer încă poartă inelul de logodnă pe care Pitt i l-a dăruit.

Când Aniston s-a logodit cu Brad Pitt, în 1999, acesta i-a oferit un inel în valoare de 500.000 dolari. Un inel unic, deoarece Brad l-a conceput special pentru Jen de bijutierul Silvia Damiani. Inelul a fost obținut prin transformarea unei perechi de cercei. Designul bijuteriei a devenit apoi incredibil de popular și chiar au fost vândute replici.

Oricine a crezut că Aniston i-a returnat inelul lui Brad după divorțul din 2005, se înșală. Fotografii l-au văzut pe degetul ei și când a avut loc întâlnirea lor din culese.

Acest lucru stârnește zvonuri conform cărora cei doi sunt acum mai mult decât prieteni. Amândoi sunt singuri și disponibili. „Este o prietenă grozavă”, a spus Brad pe covorul roșu al Globurilor de Aur. În plus, a fost invitat special la petrecerea de 50 de ani a lui Jennifer.

ARTICOLE SIMILARE

Această poșetă minusculă este noua senzație în 2019

Andreea Damian

Scarlett Johansson „ar lucra cu Woody Allen oricând” chiar dacă acesta este acuzat de abuz

realitatea

O nouă dramă pentru surorile Ramona și Monica Gabor

Tabu Tabu

Madonna va regiza filmul despre viaţa ei

Andreea Damian

Vedete sexy pe perioada carantinei. Cum stau îmbrăcate în casă unele persoane publice

Tabu Tabu

Ce sa mananci si ce sa eviti in post ca sa nu te ingrasi

realitatea

Scrie un comentariu