Tabu
PEOPLE

Lora din nou surprinsă neplăcut în Bali

De câteva luni bune Laura Petrescu sau Lora, așa cum este cunoscută în lumea muzicală, este blocată în Bali, alatri de iubitul și impresarul ei Ionuț Ghenu. Iată că după ce i s-au anulat zborurile, a trebuit să schimbe mereu cazarea, problemele cu țânțarii, acum a avut parte și de un mare cutremur.

Și nu unul mic, ci unul destul de mare care a pus-o pe gânduri pe interpreta noastră. “A fost cutremur de aproape 7 grade. Am zâmbit. Eu zic să vă îngrijorați”, a scris glumind solista pe profilul ei, iar înainte de acest mesaj a mai postat câteva, însă ei pare să nu-i mai pese de ce se întâmplă și se lasă în voia sorțîi. Deja s-a obișnuit cu problemele și asteapata să vadă ce îi mai rezerba viitorul, pentru că sunt destule lucruri care nu-i plac. Important este să fie sănătoasă ea și iubitul ei căci poate cânta și acolo la restauranteele sau cluburile din apropiere așa cum s-a întâmplat deja, pot filma videoclipuri la piesele ei, poate face afaceri cu crema ei de oriunde. Pentru că se simte o învingătoare așa cum a ieșit din toate problemele pe care le-a avut pînă acum. Iar un cutremur nu o poate lovi și nici nu-i poate da planurile peste cap. Și are destule.

ARTICOLE SIMILARE

„Eu l-am făcut bărbat pe prințul Harry”. Femeia cu care ducele de Sussex și-a pierdut virginitatea face dezvăluiri picante

Andreea Damian

De Valentine’s Day, Justin Bieber și soția sa Hailey dezvăluie regulile de la care nu se abat în dormitor

Andreea Damian

Fotografia lui Kate Middleton lângă regină dezvăluie multe despre statutul ei în familia regală

Andreea Damian

Irina Rimes, mămică? Primele declarații despre sarcină

Andreea Damian

Cu ce bărbat special a filmat Alina Eremia

Tabu Tabu

Miley Cyrus își vinde noul album împreună cu un prezervativ

Andreea Damian

Scrie un comentariu