Tabu
PEOPLESlider

Ce schimbare! Selena ex Candy, ședința foto sexy

Fosta vedetă care multă vreme a făcut muzică de calitate și a cântat ani de zile în trupa Candu și apoi a jucat în seriale precum “Iubire ca în filme” și “Regina” s-a mutat la Londra și cântă și joacă acolo în diverse proiecte de teatru sau muzicaluri de succes.

Elena Vasilache sau Selena, din fosta trupa Candy, s-a mutat de ceva vreme în Londra unde are diferite proiecte atât în muzică dar și în teatru. Solista care are doar 34 de ani a cântat ani de zile în România cu trupa din care mai făceau parte Giulia Anghelescu și Claudia Pavel, apoi a jucat în serialele de la fostul post de televiziune Acasă, “Iubire că în filme” și “Regina”, iar apoi a decis să părăscească țara pentru noi proiecte peste hotare.

elena vasilache - selena

Acum Selena a revenit în țară pentru noi provocări muzicale despre care veți mai auzi în curând dar și pentru o ședință specială cu fotograful Ciprian Strugariu care a ieșit foarte bine. “Am mai făcut aici la Londra ceva proiecte teatrale, suntem o gașcă de actrițe românce aici la Londra, am un trio cu care câtnt. Poate o să fac mai multe dar vă anunț la timpul potrivit. Am făcut câteva fotografii, încă mai pot fi pozată”, ne-a mărturisit fosta solistă din Candy. Selena, pe numele ei adevărat Elena Vasilache.

ARTICOLE SIMILARE

Ce dorință arzătoare are Céline Dion, la 56 ani. Artista se luptă cu o boală nemiloasă

Andreea Damian

Și Kylie Jenner a folosit elicopterul lui Kobe Bryant. „Încă nu-mi vine să cred”

Andreea Damian

Romeo Visca a venit de la Londra pentru un nou proiect în România

Tabu Tabu

Festivalul de Film de la Cannes va onora anul acesta un actor acuzat de violență domestică

Andreea Damian

FYRE: de câte ori un copil de bani gata își ia țeapă, unui înger îi cresc aripi

Dora Constantinovici

Cum reușește Kate Middleton să arate atât de bine, după trei nașteri

Andreea Damian

Scrie un comentariu