Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Eva și David Măruță actori pentru o nouă reclamă în familie

Andra și Cătălin Măruță trebuie să fie tare mandrii de copii lor, după ce Eva și David au fost aleși să fie eroii unei campanii speciale. Alături de mama lor, îndrăgita interpretă și vedetă de televiziune, au filmat un spot publicitar special pe care îl vedeți deja pe micile ecrane.
Eva și David au început să fie în centrul atenției încă de mici. Eva Măruță e cea mai mică Yotuberiță și cea mai urmărită influencer iar David apare și el singur sau cu familia pe rețelele de socializare devenind amândoi cunoscuți și iubiți. Anii trecuți Andra (34 de ani) a avut un turneu și concerte sponsorizate de un mare lanț de magazine din România. Colaborarea a rămas iar acum Eva (5 ani) și David Măruță (9 ani), copiii cuplului Măruță, au filmat un spot publicitar pentru același lanț de magazine care va aparea curand. “Viața noastră este ca un spectacol uneori!

eva maruta in reclamaM-am distrat zilele acestea lucrând la un nou proiect alături de Carrefour. Vă împărtășesc câteva imagini din culise, abia mai am răbdare, vreau să vă arăt despre ce e vorba. V-am făcut curioși?”, a scris Andra pe rețelele de socializare. Iar la rândul lui, Cătălin Măruță (42 de ani), a publicat și el pe aceleași rețele următorul mesaj. “Când ești copil, crezi că totul e posibil! Iar noi îi încurajăm pe Eva și David să viseze: vrem să creadă că pot deveni orice își doresc! Și părințîi noștri au crezut în noi! Sper că și Eva și David să aibă aripi la fel de puternice, să ajungă oriunde cu ele! Noi o să fim mereu aici să le spunem că totul este posibil! a scris perezentatorul tv. Am aflat că cei doi copii împreună cu Andra au filmat un spot care face parte din campania filmului muzical „Trolii Descoperă lumea”. Andra alături de Eva și David sunt ambasadorii acestui proiect unic în România. „Când vine vorba despre joacă, nu prea există reguli. Lumea pe care și-o creează David și Eva e doar a lor și atunci când ne cheamă și pe noi să jucăm roluri interesante și neașteptate, e nebunie! Muzica e parte din viața noastră, de aceea universul “Trolii Descoperă Lumea”, în care sunetul, culoarea, prietenii și vocea se unesc într-o aventură fantastică, este spectacolul magic care prinde viață chiar la noi acasă.

Sper că jucăriile din colecția “Trolii Descoperă Lumea” să ajungă la cât mai mulți copii, să le stârnească imaginația și să aducă familiile împreună, la joacă”, a declarat Andra Măruță, artist, om de televiziune și ambasador Carrefour. Copiii au fost întrebați înainte dacă își doresc să filmeze această reclamă și au acceptat. Eva o interpretează pe Barbie Quinn Rock iar David este Tiny Diamont, personaje care există și în film. A fost nevoie de aprobarea Universal Internațional și au primit-o, iar cei doi copii și mama lor au avut parte de condiții ca la Hollywood. Au avut parte de un regizor venit tocmai din Islanda, Thor, 2 scene uriașe pe care au filmat timp de 2 zile, 250 de oamnei care au lucrat la acest proiect, condiții de Hollywood, oameni care s-au ocupat de hainele lor, de machiaj și părul lor și condiții speciale de filmare, fiind legați de corzi căci au filmat atârnați pe sus, ca și când ar zbura. Amândoi au avut cabine la dispoziție și tot ce aveau nevoie, însă cei doi copii s-au purtat că niște david marutaadevărați profesioniști. Va oferim și noi câteva imagini în exclusivitate de pe platourile de filmare.

ARTICOLE SIMILARE

Marimekko | Aspectul nordic care definea libertatea și bucuria

Andreea Damian

De vorba cu Mircea Eremia – new entry pe piata muzicala romaneasca!

realitatea

Reguli de etichetă modernă pe care orice doamnă trebuie să le cunoască

Andreea Damian

Terapia autoironiei – cum te poate face să te simți mai fericit

Andreea Damian

Muzeul Național al Țăranului Român ⎢ Piața Țărănească

Ciocîrlan

De ce femeile caută relații cu bărbați mult mai tineri

Andreea Damian

Scrie un comentariu