Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Și Kylie Jenner a folosit elicopterul lui Kobe Bryant. „Încă nu-mi vine să cred”

Kylie Jenner a dezvăluit că, în urmă cu două luni, a folosit elicopterul Sikorsky S-76B care aparținea lui Kobe Bryant.

„Încă nu-mi vine să cred acest lucru. În acest elicopter am zburat și eu de câteva ori, împreună cu acel pilot, Ara. Era un bărbat atât de drăguț”, a dezvăluit, într-o poveste pe Instagram.

kylie jenner

Vedeta de televiziune a rupt tăcerea cu privire la tragicul accident în care a murit Kobe, fiica sa în vârstă de 13 ani, Gianna, și alți 7 oameni. Mezina clanului Kardashian susține că îl cunoaștea pe pilot, Ara Zobayan, cel despre care se spune că a provocat cumplitul accident de duminică.

Kylie spune că Zobayan a fost pilotul ori de câte ori a zburat cu elicopterul lui Kobe. Cel mai recent zbor cu el la manșă a fost cel din noiembrie 2019, de ziua de naștere a lui Dream Kardashian. Jenner și fratele ei Robert Kardashian au mers la o plimbare cu elicopterul Sikorsky S-76 în care și-a pierdut viața Kobe Bryant, pilotat de Zobayan.

Cei care anchetează cazul sunt de părere că pilotul elicopterului lui Kobe Bryant ar fi vinovat. Accidentul ar fi fost cauzat de o eroare de pilotaj. Pentru că vizibilitatea era extrem de redusă, Ara Zobayan a vrut să se întoarcă. A apreciat însă greșit apropierea de culmile muntoase și nu a încetinit. Pilotul a decis să coboare elicopterul pentru a evita ceața. Apoi a urcat brusc de la 400 de metri la 600 de metri. A crezut că a depășit pericolul, dar s-a lovit de o culme. Toți au fost surprinși de deciziile luate în condițiile în care pilotul cunoștea foarte bine zona. Era și instructor de zbor în acea regiune.

ARTICOLE SIMILARE

Retro style | Piese de top pentru un look din anii ’70

Andreea Damian

Mihaela Rădulescu se pregătește să revină în țară. Motivul incredibil!

Tabu Tabu

Upcycling | Cel mai frumos brad de Crăciun cu zero deșeuri

Andreea Damian

Cele trei modalități prin care se transmite coronavirusul. Una îi îngrijorează cel mai mult pe specialiști

Andreea Damian

Cum a reacționat Andra după ce a fost criticată de fani că o ajunge pe Gabriela Cristea la kilograme

Andreea Damian

Reese Witherspoon vorbește despre violența domestică

realitatea

Scrie un comentariu