Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Și Kylie Jenner a folosit elicopterul lui Kobe Bryant. „Încă nu-mi vine să cred”

kylie jenner

Kylie Jenner a dezvăluit că, în urmă cu două luni, a folosit elicopterul Sikorsky S-76B care aparținea lui Kobe Bryant.

„Încă nu-mi vine să cred acest lucru. În acest elicopter am zburat și eu de câteva ori, împreună cu acel pilot, Ara. Era un bărbat atât de drăguț”, a dezvăluit, într-o poveste pe Instagram.

kylie jenner

Vedeta de televiziune a rupt tăcerea cu privire la tragicul accident în care a murit Kobe, fiica sa în vârstă de 13 ani, Gianna, și alți 7 oameni. Mezina clanului Kardashian susține că îl cunoaștea pe pilot, Ara Zobayan, cel despre care se spune că a provocat cumplitul accident de duminică.

Kylie spune că Zobayan a fost pilotul ori de câte ori a zburat cu elicopterul lui Kobe. Cel mai recent zbor cu el la manșă a fost cel din noiembrie 2019, de ziua de naștere a lui Dream Kardashian. Jenner și fratele ei Robert Kardashian au mers la o plimbare cu elicopterul Sikorsky S-76 în care și-a pierdut viața Kobe Bryant, pilotat de Zobayan.

Cei care anchetează cazul sunt de părere că pilotul elicopterului lui Kobe Bryant ar fi vinovat. Accidentul ar fi fost cauzat de o eroare de pilotaj. Pentru că vizibilitatea era extrem de redusă, Ara Zobayan a vrut să se întoarcă. A apreciat însă greșit apropierea de culmile muntoase și nu a încetinit. Pilotul a decis să coboare elicopterul pentru a evita ceața. Apoi a urcat brusc de la 400 de metri la 600 de metri. A crezut că a depășit pericolul, dar s-a lovit de o culme. Toți au fost surprinși de deciziile luate în condițiile în care pilotul cunoștea foarte bine zona. Era și instructor de zbor în acea regiune.

ARTICOLE SIMILARE

Rokolectiv ’09

realitatea

Sărbătoritul zilei de 22 iulie

realitatea

Nicole Kidman, transfomare uluitoare. A cărunțit și e foarte îmbătrânită

Andreea Damian

Ce sfaturi dă pentru părinți în izolare Andreei Berecleanu

Tabu Tabu

Celebritati nascute pe 2 iulie!

realitatea

Redescopera bucuria copilariei in fotografiile lui Sorin Onisor

realitatea

Scrie un comentariu