Tabu
PEOPLESlider

De ce a ajuns Culiță Sterp pe mâna medicului

După ce a anunțat pe rețelele sale de socializare că își va face o nouă intervenție, Culiță Sterp a ajuns marți, 20 octombrie, la clinica medicului Mihai Motora, din Cluj. Specialistul i-a făcut implant de păr! Operația a durat 7 ore și i s-au pus 3500 de fire de păr în zona frontală. “Mă simt foarte bine. Nu a durut deloc”, a spus cântărețul.

culita sterp si medicul
Este unul dintre artiștii care țin la imagine, acesta este motivul pentru care cantaretul Culiță Sterp s-a hotărât să își facă o intervenție estetică. Vara trecută, din cauza faptului că în zona frontală părul i-a căzut și a rămas cu un gol vizibil, el s-a prezentat la un control la clinica medicului Mihai Motora, din Cluj. Același medic care l-a operat și pe Ștefan Stan. Acesta l-a considerat pacientul ideal pentru un implant de păr, iar marți, 20 octombrie, celebrul cântăreț s-a prezentat la operație. Deși nu ai zice, Culiță are teamă de ace, de durere, și a avut emoții mari din prima clipă în care a intrat pe ușa clinicii. Medicul l-a asigurat că nu va simți durere, ba din contră, va fi atât de relaxat încât ar putea chiar să adoarmă, mai ales că în sală se ascultă muzică clasică. Intervenția a început în jurul orei 9 și s-a finalizat la ora 16, iar artistul s-a relaxat cât timp medicul Mihai Motora și echipa s-au ocupat de el.

culita pe patul de spital“A fost o intervenție ușoară și putem aprecia încă de pe acum rezultatul. Pacientul va fi foarte mulțumit. Șapte ore a durat toată operația în care i-au fost transplantate 3500 de fire de păr. Va trebui să respecte anumite indicații medicale și să se prezinte la controale. I s-a făcut și un tratament PRP, cu plasmă, care îl va ajuta la vindecarea completă a pieli iar țesutul dermal este stimulat să se regenereze”, a spus medicul Mihai Motora. Iată că peste șase luni Culiță va avea o podoabă capilară perfectă, așa cum și-a dorit. “Domnul doctor a lucrat perfect. N-am simțit durere, n-am simțit nimic. Este un profesionsit, și-a făcut treaba bine, am și glumit. Abia aștept să îmi fac freza. Îl recomand cu drag”, a spus Culiță.

ARTICOLE SIMILARE

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au despărțit? Mesajul surprinzător al actriței

Andreea Damian

Număr record de femei în rolurile principale în filmele lansate în 2019

Andreea Damian

Gala premiilor Grammy, oficial amânată!

Andreea Damian

De ce nu se îngrămădesc vedetele să prezinte gala Premiilor Oscar

Andreea Damian

Cine e și cum arată iubita secretă a premierului Florin Cîțu

Andreea Damian

Secretul păstrat de Rihanna, după ce a născut al doilea copil

Andreea Damian

Scrie un comentariu