Tabu
PEOPLESlider

În ce țară a fugit Mihai Trăistariu și de ce

Îndrăgitul solist care ani de zile a făcut parte din trupa Valahia și apoi ne-a reprezentat la Eurovision este neobosit și mereu pe drumuri. Zilele acestea Mihai Trăistariu a plecat din țară pentru a participa la un festival de muzică și a făcut o mare descoperire.
Zilele acestea Mihai Trăistariu face parte din jurații festivalului “Concursului Golden Sparkles/ Златни искри” din Bulgaria. Și a fugit la vecinii noștri unde a descoperit că oamenii nu sunt așa încrâncenați din cauza coronavirusului.

mihai traistariu festival bulgaresc“Neața, lume. S-a-ntamplat miracolul. Am ajuns în țara fără măști … unde oamenii pot respira, pot zâmbi fericiți … fără ca statul să-și facă sclavi locuitorii și fără să-i subjuge. Aici, în Bulgaria, fiecare își alege să se protejeze singur. Fără să-i stea poliția la spate. Vedeți voi? În Bulgaria, cetățenii au ars măștile în stradă. Din ziua aia, guvernul i-a lăsat în pace. Hai și noi cu libertatea aia!”, a scris Mihai Trăistariu pe rețetele de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Sex and the City – povestea continuă. Salariul uriaș pe care-l vor încasa Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis

Andreea Damian

Ce schimbări radicale a făcut Sore în viața ei

Tabu Tabu

Berea belgiană vă poate ajuta să combateți obezitatea și să aveți un somn bun

realitatea

Jane Fonda deține secretul unei vieți sexuale perfecte

Andreea Damian

Cum arată femeia care și-a făcut 30 de operații estetice ca să semene cu Kim Kardashian

Andreea Damian

Toate schimbările de toamnă din garderobă: cum să îți transformi hainele de vară în haine de toamnă 2018

realitatea

Scrie un comentariu