Tabu
PEOPLESlider

Liviu Teodorescu, cerere inedită în căsătorie

Solistul de doi metrii care s-a lansat la o emisiune de talente și apoi a jucat în seriale și a făcut parte din trupa fenomen LaLa Band are o relație de ceva timp. Liviu Teodorescu care a lansat în urmă cu ceva timp foarte multe piese superbe și-a surprins plăcut iubita, pe Iulia.
Interpretul a realizat o melodie specială pentru iubita lui pe care o are din liceu, și-a adus părinții și prietenii și a vrut să facă o audiție specială. De fapt, interpretul și compozitorul, a compus această cerere în căsătorie și în timp ce toată lumea asculta melodia, atunci când și-a dat seama a cerut-o în căsătorie. Apoi, a publicat acel video pe rețelele de socializare și următorul mesaj alăturat de acel filmuleț.

liviu teodorescu si iubita lui “Am cerut-o în căsătorie pe iubita mea. Azi e ziua ei. La Mulți Aaani! Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesă era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Stați pănă la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă. Te iubesc, Iulia. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult”, a scris Liviu Teodorescu cel îndrăgostit.

https://www.youtube.com/watch?v=aOuLHcUvtb8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1HqMl5LmEp6UzaEaEP1KgwZxtFgUlpbxe_ehF4NieKfJkqvfyIgjN6FZM

ARTICOLE SIMILARE

Prințul William și Kate Middleton, în doliu! A murit un membru important al familiei

Andreea Damian

Premiile Gopo 2021. „colectiv”, cel mai bun lungmetraj. Lista câștigătorilor

Andreea Damian

Încă un bebeluș regal! Familia prințului se mărește

Andreea Damian

Cum s-au fotografiat Andreea Marin și Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr. Imagine de colecție!

Andreea Damian

Motivul pentru care Oana Roman poartă peruci în ultima vreme

Andreea Damian

Ce apariție sexy a avut Loredana de ziua ei

Tabu Tabu

Scrie un comentariu