Tabu
PEOPLESlider

Graviduța Gina Pistol, panică la supermarket

Gina Pistol  a trecut printr-o situaţie neplăcută, recent, când a mers la cumpărături. A povestit pe reţelele de socializare ce a păţit într-un centru comercial din Capitală.

În timp ce se plimba prin magazin, cineva i-a luat coșul în care pusese deja mai multe produse. Vedeta în vârstă de 40 de ani a fost extrem de supărată din cauza acestui incident, ba chiar a mărturisit că dacă ar fi găsit persoana care i-a luat coșul, „i-ar fi dat cu el în cap”.

Aveam coșul (iar când zic ‘coș’, mă refer la un cărucior din acela mare) cam pe jumătate plin și m-am oprit să casc ochii pe la lumânări. Când m-am întors să iau coșul, ia-l de une nu-i! Nu mai era.

M-am uitat împreur, am stat, m-am gândit pe unde aș fi putut să-l las… nimic! Cineva, un amețit sau o amețită, mi l-a luat. După ce că eu obosesc dacă merg 50 de metri și gâfâi… ia-o acum de la început – du-te ia alt coș, adu-ți aminte ce ai pus mai devreme în coș, mai ia produsele o data…

Cred că dacă îl prindeam pe cel care mi-a luat coșul, cred că îl băteam cu coșul în cap! Mi se umflase o venă la gât de nervi. În drum spre casa de marcat am văzut și coșul meu. Pusese cine mi l-a luat în el o vază roz și apoi l-a abandonat pe drum.”, a povestit Gina Pistol într-un Instastory.

Gina Pistol va deveni mămică anul viitor, fiind însărcinată în al treilea trimestru. Vedeta va naște o fetiță, iar tatăl este Smiley.

ARTICOLE SIMILARE

Parfumierul care iubește mirosul blănii pisicilor sale

Andreea Damian

„Părem o bandă de morocănoși”: familia lui Celine Dion critică „Aline”, filmul despre viața artistei

Andreea Damian

Andra a filmat cu cel mai îndrăgit actor al momentului

Tabu Tabu

Reteta de vara – Frigarui vegetariene

realitatea

Noi reguli de recrutare la distanță: cum te pregătești pentru un interviu de angajare online

Andreea Damian

Fiica secretă a lui Clint Eastwood: povestea ei ar putea inspira un scenariu de film

Andreea Damian

Scrie un comentariu