Tabu
BEAUTYSlider

Trend alert | Împletiturile se reinventează

Împletitura este deosebit de atractivă în această perioadă, în care purtăm măști de protecție. Clasicul se reinventează! Ne întoarcem în copilărie purtând două codițe împletite sau trei, în tendințe cu colecția Simone Rocha x H&M.

Din cauza măștii de protecție, legarea părului a devenit un reflex. Desigur, coada de cal este cea mai rapidă soluție. Dar împletiturile oferă o alternativă mai sofisticată. Și vă permite să variați stilurile între versiunea clasică sau cea tip coadă de pește.

Mary Kate Olsen

Pentru și mai multă originalitate, cozile pot fi multiplicate. Și dacă două codițe ne-ar putea aminti de copilărie și de curtea școlii, iată că marile podiumuri le-au adus și pe capetele modelelor.

La spectacolul Dior de primăvară-vară 2020, s-a dovedit că împletiturile nu mai sunt ceva copilăresc. Le-am văzut și la prezentările de modă Max Mara, Bora Aksu și Alice & Olivia, vara trecută.

În 2021, au apărut trei codițe împletite grație colaborării designerului Simone Rocha cu marca suedeză H&M. Unul dintre modele dezvăluie o coafură în care putem număra nu mai puțin de trei împletituri, accesorizate cu benzi din satin negru. Dar colecția nu uită de faimosul duo. Oferă chiar și o alternativă pentru un stil suplimentar: și anume unirea lor cu o panglică vișinie.

ARTICOLE SIMILARE

Revista People a numit cel mai sexy bărbat în viață, în 2021

Andreea Damian

De ce se tem de Greta Thunberg cei mai puternici oameni ai lumii?

Andreea Damian

Declarația neașteptată cu care Melania Trump a surprins opinia publică

Andreea Damian

Andreea Marin împrumută hainele fiicei sale. Cum arată după ce a slăbit 20 kg

Andreea Damian

5 semne că relația ta nu mai poate fi salvată

Andreea Damian

Beneficiile acidului hialuronic pentru păr

Andreea Damian

Scrie un comentariu